Ana sayfa Dizi Haberleri Sihapi dizisi Özge Gürel adına kariyerinde bir ilk olacak!

Sihapi dizisi Özge Gürel adına kariyerinde bir ilk olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakın zaman sonra Sipahi isimli yeni aksiyon dizisi izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrol çifti olarak Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı dizinin aksiyon dolu bir yapım olması da şimdiden izleyicilerin dikkatini daha çok çekmesine yol açtı. Teşkilat isimli TRT1 dizisiyle karşılaştırılan Sipahi’nin hazırlıkları devam ediyor.

Özge Gürel de yeniden dizi için sete çıkarak hayranlarının beklentisini karşılamış oldu. Yakın zaman içinde Sipahi dizisinden ilk görüntülerin ortaya çıkması bekleniyor. En son 2020 yılında Bay Yanlış dizisiyle televizyon ekranında yer alan oyuncu, ayrıca Hayaller ve Hayatlar isimli bir dijital diziyle de yine hayranlarını çok memnun etmişti.

Özge Gürel, yeni dizisinin heyecanını yaşadığını saklamadı. Diziyle ilgili konuşan oyuncu, “Ben bayağı heyecanlıyım diziyle ilgili. Ben bir senaryoyu okurken ya da bir karakter ile ilgili karar verirken ilk önce, öfkesi nereden geliyor karakterin. İlk defa öfkesi adaletsizlikten gelen bir karakter oynayacağım. Bu benim için çok heyecanlı” açıklamasında bulundu.

Adalet arayan bir karakter, son yıllarda adalet konusunda geniş eleştirilerin ortaya atıldığı Türkiye’nin güncel durumu ile de çok yakından ilgili. İşte bu nedenle de Özge Gürel’in yeni dizisindeki yeni karakterinin çok fazla gündem olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Sihapi dizisi Özge Gürel adına kariyerinde bir ilk olacak! 8

Oyuncu kariyerinde ilk kez adalet arayışını bu kadar güçlü şekilde sergileyen bir karakter ile yer alacağı için de kendisi için Sipahi dizisinin bir ilki temsil edeceğinden bahsetti.

Oyuncunun da bu adalet arayışının tüm ülkeye yayılmış olması neticesinde bundan etkilenmesi ve rolü kabul ederken bunun da rolünün olması çok muhtemel.

Özge Gürel, yeni dizideki karakteri için şunları söyledi: “Adaletsizliğe müthiş öfkesi var. Canlı ve müthiş bir koruyucu bir karakter. Benim için de o yüzden çok heyecan verici.”

Kaan Yıldırım’ın arkadaşı olduğunu ve senaryoyu okuduktan sonra kendisine de okuması için tavsiye ettiğini anlatan Özge Gürel, “Okudum, Kaan’a hak verdim. Beni ilk kaşıyan karakter oldu. Karakterin hikayeye etkisi falan çok düşünmedim” diye konuştu.

Kaan Yıldırım da hikayenin çok akıcı olduğunu belirtirken, “Çok sevdiğimiz bir senaryo. Çok mutlu girdik sete, umarız iyi olur, iyi gider. Heyecan duyduğum, oynaması zevkli bir karakter” dedi.

Sihapi dizisi Özge Gürel adına kariyerinde bir ilk olacak! 9

Serkan Çayoğlu ile evliliğin de çok güzel gittiğini anlatan Özge Gürel, imzanın ilişkilerinde bir şey değiştirmediğini ve algısının güzel olduğunu ifade etti.

Özge Gürel, hayranlarının bir anaokulu kendisi adına yenileyerek sürpriz yapmasından da çok etkilendiğini ifade etti. Kendisine de bu mesajların geldiğini ve gözlerinin yaşardığını anlatan oyuncu, “Bize olan sevgilerini o kadar güzel bir şekilde iyiliğe dönüştürüyorlar ki, sana daha büyük bir mutluluk sebebi oluşturamazlar” dedi.

Okul yapıldığını, sınıflar açıldığını hatırlatan Özge Gürel, buna sebep olma durumunun da kendisini iyi hissettirdiğini sözlerine ekledi.