Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciye göre Oktay Kaynarca ve partneri Pelin Akil arasında küçük bir sorun var!

İzleyiciye göre Oktay Kaynarca ve partneri Pelin Akil arasında küçük bir sorun var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olaylı bir şekilde sona erdikten sonra bir süre setlere ara veren Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın duyurusu bir süre önce yapılmıştı. Kaynarca’nın bu dizideki partnerinin Pelin Akil olacağı açıklandı. Ancak izleyiciye göre bu ikili arasında küçük bir sorun var.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olaylı bir şekilde sona ereli bir yıl oldu. Bu süreçte dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca setlerden uzaktaydı. Ancak yeni projesi için çalışmalarını sürdürüyordu. Kaynarca’nın yeni projesi nihayet bir süre önce belli oldu. Yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk duyurusu yapılan Kaynarca bu kez sadece oyuncu değil yapımcı olarak da karşımıza çıkacak.

İzleyiciye göre Oktay Kaynarca ve partneri Pelin Akil arasında küçük bir sorun var! 8

ATV için çekilecek dizinin yapımcılığını, Oktay Kaynarca’nın da ortağı olduğu Güzel Adamlar üstleniyor. Dizide Oktay Kaynarca’ya partner olacak kadın oyuncunun adı da açıklandı. Buna göre Pelin Akil, bu yeni dizide Oktay Kaynarca’nın partneri olacak.

Ancak haber ortaya çıkınca izleyicilerin dikkatini bir ayrıntı çekti. İzleyicilerden bazıları Oktay Kaynarca ve Pelin Akil arasında 21 yaş fark olduğunu belirtti. Bunun çok büyük bir yaş farkı olduğuna dikkat çeken izleyiciyi ikiliyi partner olarak birbirine yakıştıramadı.

İzleyiciye göre Oktay Kaynarca ve partneri Pelin Akil arasında küçük bir sorun var! 9

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da birlikte oynamıştı. Ancak partner değillerdi. Dolayısıyla her ne kadar sette birbirlerini çok iyi tanıyor olsalar da iki ünlü oyuncu bu kez çok farklı pozisyonlarda birlikte oynayacak.

Hazırlıkların son hız sürdüğü Ben Bu Cihana Sığmazam dizis için birçok unutulmaz yapıma imza atan yönetmen Tarkan Karlıdağ ile senarist Mahinur Ergun, yeni dizinin başarısı için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz aylarında çekimlerine başlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.