Ana sayfa Sosyal Medya İzleyiciyi yine yakaladı! Seversin’in Asya’sı ve Gizli Saklı’nın Naz’ı aynı akşam pişti oldu!

İzleyiciyi yine yakaladı! Seversin’in Asya’sı ve Gizli Saklı’nın Naz’ı aynı akşam pişti oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizisi izleyicileri gerçekten çok dikkatli. Öylesine dikkatli ki gözlerinden hiçbir ayrıntı kaçmıyor. Nitekim bir izleyici aynı akşam ekrana gelen Seversin ve Gizli Saklı dizileriyle ilgili çok ilginç bir ayrıntıyı yakaladı.

Seversin ve Gizli Saklı yaz dizisi olarak başladı. Her iki dizi de çarşamba akşamları karşımıza birer rakip olarak çıktı. Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin, düşük reytinglerine rağmen devam ediyor.

Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı ise Seversin kadar şanslı olamadı. Romantik bir polisiye hikaye olan ve başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı Gizli Saklı dizisi 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan sekizinci bölümüyle ekranlara veda etti.

Çarşamba akşamı son kez iki dizi aynı anda ekranlana geldi. Ve çok dikkatli bir izleyicinin gözünden çok önemli bir ayrıntı kaçmadı. İzleyicinin yakaladığı bu ayrıntıya göre Seversin’in Asya’sı ve Gizli Saklı’nın Naz’ı tıpatıp aynı kıyafeti giymişti.

Kısa süre önce yine çok dikkatli bir izleyici Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili çok ilginç bir ayrıntı yakalamıştı. Akın Akınözü’nün Kaderimin Oyunu’nun bir mutfak sahnesinde giydiği önlükle, bir önceki dizisi Hercai’deki benzer bir sahnede giydiği önlük yine tıpatıp aynısıydı.

Dolayısıyla görünen o ki set ekiplerinin çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü çok dikkatli olan Türk dizileri izleyicisi hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyor. Gizli Saklı ve Seversin dizilerindeki bu pişti durumu da bunu bir kez daha kanıtlamış oldu.