Ana sayfa Sosyal Medya Kaçış final yaptı! Peki ikinci sezon ne zaman? Soruları sorulmaya başlandı!

Kaçış final yaptı! Peki ikinci sezon ne zaman? Soruları sorulmaya başlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış, 3 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Hikayesi Engin Akyürek tarafından yazılan Kaçış her yeni bölümüyle izleyicinin nefesini kesti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek de hem kalemi hem de oyunculuğuyla alkışları topladı.

Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı dramı anlatan dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak çekildi. Sıra dışı bir hikayeye sahip Kaçış dizisi sayesinde Disney Plus izleyicileri sekiz hafta boyunca nefes kesen bir hikayeye tanık oldu. Her bölümüyle hikayesi daha da heyecanlanan dizi final bölümüyle de çok büyük övgüler aldı.

Kaçış final yaptı! Peki ikinci sezon ne zaman? Soruları sorulmaya başlandı! 7

Kaçış’ın finalinde Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’ karakteri ile Leyla Tanlar’ın hayat verdiği ‘Nevi’ karakteri Türkiye sınırlarına geçerek esaretten kurtuldu. Ancak hikaye sona ermedi. Kaçış finaliyle izleyiciyi tatmin etmiş görünüyor.

Final bölümünden ikinci sezonun çekileceği de anlaşılıyor.  İzleyiciler şimdiden Kaçış’ın ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı.  Görünüşe göre Engin Akyürek de Kaçış sayesinde kariyerine yeni bir pencere açtı. Öte yandan izleyici Engin Akyürek ve Leyla Tanlar’ı birbirine çok yakıştırdı, İkilinin hayranları sosyal medyada sık sık Mehmet ve Nevi etiketleriyle yorum yapıyor.