Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2.Sezon 11. Bölüm – Nevrotik Haller

Jet Sosyete 2.Sezon 11. Bölüm – Nevrotik Haller

tarafından ker_def

Jet Sosyete yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Tv8’de! izleyicilerle buluştu. Yeni yıl özel bölümünde izleyiciler keyifli anlar yaşadı. 2 sezon 11. bölümde yaşananların detayları da dizinin youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Gizem Karakterine hayat verdiği dizide; Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, gibi önemli isimler de yer almakta. Dizinin bu bölümde yayınlanan başlıktaki sahne ile ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

2. sezon 11. bölümden diğer detaylar ise şöyle:

Jet Sosyete’de yeni yıl heyecanı başlamıştır. Herkes yeni yıl planlarını yapmakta ve hediyelerini hazırlamaktadır.

Gündüz, Alara’ya güzel bir hediye alabilmek için kuaförde çalışmaya başlar. Fakat kuaförde müşterilerle kurduğu ilişkiler Alara ile arasının açılmasına yol açar.

Safiye’nin yaptığı güzel çikolatalar, yılbaşı döneminde rağbet görür. Bunun üzerine Gizem, Melike ve Yıldız’la birlikte bu işi kurumsallaştırmak için kolları sıvarlar. Ancak denedikleri yöntemler başlarına iş açar.

İlayda ve Harry’nin iş ilişkileri giderek duygusal bir boyut kazanmaktadır. Bu duygusallık birbirlerine verdikleri yeni yıl hediyesiyle pekişir.

Safiye’nin Şennur’u hırsızlıkla suçlaması Yıldız ve Talip’in arasının açılmasına sebep olur. Bunu fırsat bilen Şennur, Kumsal ve Talip ile yılbaşı yemeği planlar ama yemek istediği gibi sonuçlanmaz.

Gizem ve Safiye’nin arasının açılmasıyla yılbaşı planları bozulur. Durumu düzeltmek için Safiye’nin harcadığı çabalar yeni yıl gecesi sonuç verecektir.

Tüm Jet Sosyete ekibi, Sertab Erener konserinde buluşarak mutlu bir yıla girerler.