Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 2. Sezon 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gizem’e süper teklif!

Jet Sosyete 2. Sezon 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gizem’e süper teklif!

tarafından ker_def

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Gizem Karakterine hayat verdiği dizide; Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, gibi önemli isimler de yer almakta. Özel kanalların reklamların azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini göstermediği Ocak ayının ilk 3 haftasında izleyiciler dizileri çok özledi.

Jet Sosyete de bu arada yeni bölümleriyle yayınlanmadı. Ancak dizide çekimler önceki günlerde başlamış ve yeni bölümler için de hazırlıklar son hızıyla devam etmişti. Jet Sosyete dizisinin 23 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 2. sezon 12. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte? Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler izleyicilerle buluştu. Videodan 2. sezon 12. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Gizem’e televizyonda kadın programı sunuculuğu teklifi gelir. Programda kendisine eşlik etmek üzere aşçı bulamaz ve çareyi Safiye’de arar. Fakat Safiye ek gelir için bez market torbası dikme işine girişmiştir. Gizem Safiye’nin işini kolaylaştırmak için evin
deposunda duran dikiş makinesini vermeyi teklif eder. Fakat depodan fare çıkmasıyla iki komşu evde panik yaşanır.

Safiye Şennur’un gönlünü almak istemektedir. Bunun için Gizem’in programına Şennur’u davet eder. Şennur’un programda yaptıkları Gizem’in hayatını karartır. Kumsal’ın programa telefonla bağlanıp Şennur’un gelin adayı olduğunu açıklaması, Talip ve Yüksel Ailesinde
şok etkisi yaratır.

Harry İlayda’yı çocukluğundan beri uyurken yanından ayıramadığı oyuncak ayısından vazgeçirmeye çalışır. Harry’nin oyuncak ayıyı kaybetmesi İlayda ile aralarının açılmasına sebep olur.