Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2.Sezon 2. Bölüm – Bayır Gülü

Jet Sosyete 2.Sezon 2. Bölüm – Bayır Gülü

tarafından ker_def

Jet Sosyete 2. sezon 2. bölümü 17 Ekim Çarşamba akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni kanalındaki ilk bölümü AB grubunda sürpriz yaparak çok iyi bir reyting elde etmişti. 2. bölümde de aynı durum devam edecek mi, merak konusu… Jet Sosyete dizisini Gülse Birsel yazıyor. Birsel’in yanı sıra oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Sarp Apak başrollerde yer almakta. Jet Sosyete 2. sezon 2. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 2. sezon 2. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Gizem’in mankenlik yıllarından arkadaşı olan Yıldız Tilbe Chia’da konser verecektir. Herkes çok heyecanlıdır.

İlayda ve Alara konsere gidebilme iznini koparabilmek için Kumsal’ın dayattığı ev işlerini yapmak zorunda kalırlar. Özpamuk tekstilde işlerin başına geçen İlayda zekice planlarıyla ve Gizemin yanlış anlamalarının da katkısıyla Cengiz’i alt eder.

Kimseden korkusu olmayan Şennur’un bir anda tek korkusu Gündüz oluverir. Bu korku sayesinde Şennur’un Yüksel ailesine karşı tutumu herkesi şaşırtacak derecede değişir.

Yaşar ve Safiye’nin evlilik yıldönümü yaklaşmaktadır, birbirlerine sürpriz kutlama hazırlamaya çalışırlar ve olaylar karışır. Ozan’ın çapkınlık hikayeleri yine yanlış anlaşılmalara sebep olur.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu bir hayli geniş! İşte dizide yer alan isimler; Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Tuğba Çom Deniz, Cengiz Ecem Uzun.