Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete çekim hatalarını izleyen gülmekten kendini alamıyor!

Jet Sosyete çekim hatalarını izleyen gülmekten kendini alamıyor!

tarafından ker_def

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete, bugüne kadar Çarşamba günleri izleyicilerle buluşmaktaydı. Ancak Survivor 2019’un Çarşamba akşamına alınması ve geçtiğimiz hafta normalden geç saatte yayına başlamanın getirdiği düşük reyting nedeniyle Jet Sosyete dizisinin günü değiştirildi. 21 Mart Perşembe günü yeni gününde izleyicilerle buluşan Jet Sosyete dizisinin 2. sezon 19. bölümünden herkese kahkaha attıran çekim hataları dizinin youtube kanalında yayınlandı.

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizide; Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Kardaş, Şahin Irmak, Aslı Bekiroğlu, Sarp Apak gibi önemli isimler bulunmakta. Jet Sosyete, eğlence arayan izleyiciler için iyi bir alternatif konumunda. Dizinin 21 Mart Perşembe günü yayınlanan son bölümünden çekim hataları sizleri çok güldürecek. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 2. sezon 19. bölümde neler yaşandı?

Ozan kendine spor bir araba beğenmiştir fakat Cengiz para harcamak istememektedir. Zahide’nin tavsiyesiyle Ozan’a bunu direk söylemek yerine Ozan’ı arabadan soğutma yöntemine başvurur. Bu yöntem başarılı olur fakat arabayı o kadar beğenir ki gizlice kendisine satın alır. Bu gerçeği gizleme çabaları eline yüzene bulaşır.

Yaşar, zammından kalan parayı almaya çalışırken Cengiz zorluk çıkarır. Bu duruma çok bozulan Yaşar işe gitmeme kararı alır. Bu durumda Yüksel ailesinin diğer fertleri iş aramak ve çalışmak zorunda kalır.

Bir tekstil firmasında işe girmek için İlayda ve Tony’den zorla tavsiye mektupları toplayan Gündüz, daha sonra Özpamuk ve E-lay tekstilin başına bela olur. Ailede herkes bir iş peşinde koşmaya çalışırken ev işlerinin bütün yükü de Yaşar’a kalır.

Şennur, eski tanıdığı bir doktordan bedava ameliyat sözü alınca acilen ameliyat olmaya karar verir. Fakat hiçbir komşusu ve tanıdığı yanında refakatçı olarak kalmak istemez ve çeşitli bahanelerle reddeder. Bu sırada hayır işlerine kafayı takmış olan Gizem, Şennur’a refakatçilik yapar.