Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Jet Sosyete dizisinin çılgın Alara’sı Ecem Uzun evlendi!..

Jet Sosyete dizisinin çılgın Alara’sı Ecem Uzun evlendi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı asi ve çılgın kız ‘Alara’ karakterindeki performansıyla izleyicinin beğenisini toplayan Ecem Uzun dünyaevine girdi.

En son Netflix için çekilen Yakamoz S-245 isimli dizide yer alan oyuncu, uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Deniz Şeremetli ile evlendi. Çiftin  nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Nikahta çifti, yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Düğüne Hasibe Eren, Deniz Cengiz, Şerif Erol, Derya Kardaş ve Haki Biçici gibi isimler katıldı. Ecem Uzun ile Deniz Şeremetli’nin mutlu gününden fotoğraflar sosyal medyada da paylaşıldı.

Jet Sosyete dizisinin çılgın Alara'sı Ecem Uzun evlendi!.. 23

Geçtiğimiz Nisan ayında aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan çiftin düğünü romantik anlarına sahne oldu.

2005 yılında Aliye dizisindeki ‘Gülsün’ karakteri ile oyunculuğa başlayan Ecem Uzun, farklı projelerle ekranda boy gösterdi. Genç oyuncu asıl çıkışını ise senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan Jet Sosyete isimli dizideki ‘Alara’ karakteri ile gerçekleştirdi.

Bugüne kadar Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı, Ah Kalbim, Küçük Sırlar ve Jet Sosyete gibi dizilerde önemli roller oynayan Ecem Uzun, ayrıca yönetmenliği ve senaristliği Reha Erdem tarafında gerçekleştirilen Koca Dünya ve Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği Tereddüt adlı filmlerde rol aldı.