Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’dan sonra Ecem Uzun ve Meriç Aral yeni bir dizide daha buluştu!

Kırmızı Oda’dan sonra Ecem Uzun ve Meriç Aral yeni bir dizide daha buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında her bölümüyle yürek yakan Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonunda en başarılı yapımlarından birisi olarak ortaya çıktı. Cuma akşamlarının sürükleyici yapımı olan, elde ettiği reytinglerle de dikkat çeken dizide iyi bir oyuncu kadrosu ve güçlü de hikayeler var.

Kırmızı Oda’da Ayşe karakterine hayat veren Meriç Aral’ın da başarılı performansları hayranları tarafından ilgiyle izleniyor. Söz isimli aksiyon dizisindeki Eylem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Meriç Aral, yeni dönemde ise Doktor Ayşe olarak farklı bir rolle Kırmızı Oda’da yıldızını parlatıyor.

Yine aynı yapımda rol alan, Doktor Nihal karakterine hayat veren Ecem Uzun da son dönemin öne çıkan isimlerinden birisi oldu. 2005 yılında Gülsün karakteri ile Aliye dizisinde oyunculuğa başlayan Ecem Uzun, farklı yapımlarda boy gösterdi ve en çok da Jet Sosyete isimli dizideki Alara karakteri ile akıllara yazıldı. Exxen’de yayınlanmaya başlanan Şeref Bey dizisinde Yıldız karakterine de hayat veren oyuncu, şimdi de yeni bir projenin içinde.

Netflix’te yayınlanacak olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide Kırmızı Oda’nın iki ünlü ismi Meriç Aral ve Ecem Uzun’u da göreceğiz.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerinde yer alacağı proje için çok iddialı isimler bir araya geldi. Ertan Saban, Alper Saldıran da dizide yer alacak isimler olarak dikkat çekiyor.