Ana sayfa Sosyal Medya Covid olup evde yatan Burcu Özberk büyük bir özlemini paylaştı!

Covid olup evde yatan Burcu Özberk büyük bir özlemini paylaştı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyuncu Burcu Özberk, Covid 19’a yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Bu aralar evde oturarak iyileşmeyi bekleyen Burcu Özberk büyük bir özlemini takipçileriyle paylaştı.

Son dönemin başarılı genç oyuncularından Burcu Özberk en son Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekrana gelmişti. Özberk bu dizide İlhan Şen’le çok başarılı bir çift olmuştu. Dizinin sona ermesiyle Özberk uzun bir tatile başlamıştı.

Ancak Burcu Özberk tatiline devam ederken Covid 19’a yakalandı. Hastalığını birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bu süreci evinde yatarak geçiren Özberk, setlere olan özlemini dile getirdi.

Burcu Özberk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Çalışmayı özleyen bir Burcu???????? Hadi Eylül gelsin artık” diye yazdı. Bu paylaşımıyla Burcu Özberk eylül ayında yeni bir projeye başlayacağının duyurusunu da yapmış oldu. Hayranları da buna yanıt olarak yaptıkları yorumda kendilerinin de Burcu Özberk’i çok özlediklerini dile getirdi.

Covid olup evde yatan Burcu Özberk büyük bir özlemini paylaştı! 7

Başarılı oyuncunun yeni projesi dijital platform Amazon Prime Video için olacak. Özberk, platform için çekilecek Rüyanda Görürsün filminde başrolü Murat Boz’la paylaşacak. Film, Amazon Prime’ın ilk Türk yapımı olacak

Rüyanda Görürsün’ün çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Konusu sır gibi saklanan filmin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok. Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Özberk ile son dönemde rol aldığı yapımlarla oyunculuktaki rüştünü de ispatlayan şarkıcı Murat Boz’un partner olacağının haberi, şimdiden ikilinin hayranları arasında heyecan yarattı.