Ana sayfa Sosyal Medya Jet Sosyete dizinin asi ve çılgın kızı Ecem Uzun’dan hayranlarını mutlu edecek haber!

Jet Sosyete dizinin asi ve çılgın kızı Ecem Uzun’dan hayranlarını mutlu edecek haber!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı asi ve çılgın kız Alara karakterindeki performansıyla izleyicinin beğenisini toplayan Ecem Uzun, en son Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide yer aldı. Hafta sonu başarılı oyuncudan hayranlarını sevindirecek güzel bir haber geldi.

Bir süre önce Deniz Şeremetli ile aşk yaşamaya başlayan Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı da geçtiğimiz hafta sonu attı. 29 yaşındaki Ecem Uzun aile arasında yapılan kız isteme merasimi ve yüzüklerin takıldığı bir tören ile çift nişanlandı. Ecem Uzun, Deniz Şeremetli çiftinin bu yaz yapılacak bir düğün ile dünya evine girecekleri öğrenildi.

Jet Sosyete dizinin asi ve çılgın kızı Ecem Uzun’dan hayranlarını mutlu edecek haber! 16

2005 yılında Aliye dizisindeki Gülsün karakteri ile oyunculuğa başlayan Ecem Uzun, farklı projelerle ekranda boy gösterdi. Genç oyuncunun asıl çıkışı ise senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan Jet Sosyete isimli dizideki Alara karakteri ile gerçekleştirdi.

Bugüne kadar Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı, Ah Kalbim, Küçük Sırlar ve Jet Sosyete gibi dizilerde önemli roller oynayan Ecem Uzun, ayrıca yönetmenliği ve senaristliği Reha Erdem tarafında gerçekleştirilen Koca Dünya ve Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği Tereddüt adlı filmde rol aldı.