Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Bey dizisinin kadrosu yıkılıyor! Bu kara komedi çok konuşulur!

Şeref Bey dizisinin kadrosu yıkılıyor! Bu kara komedi çok konuşulur!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dijital platformlar arasına bir yenisi daha ekleniyor yılbaşında. BluTV, PuhuTV gibi yerli dijital platformların yanı sıra Netflix gibi platformlardaki diziler de en az ekrandaki diziler kadar dikkatleri çekmeye başladı. Pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı yerli yapımlar, diziseverlere yeni ve alternatif işler sunuyor. Her hafta yeni bir dizi izlemek yerine, bir sezon için çekilen 8-10 bölümü birden de izleyebilir aboneler.

Bu dijital platformlar arasına Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen de geliyor. Hem bazı eski dizilerin yeni versiyonları hem de yepyeni dizilerle yayın hayatına başlamaya hazırlanan Exxen için çekilecek dizilerden bir tanesi de Şeref Bey.

Bir süredir diziyle ilgili olarak yeni gelişmeler duyuluyordu. Ancak gelen afişle birlikte dizinin kadrosunun da hayli iddialı olduğu görülmekte.

Kara komedi tarzında çekilecek olan dizide, usta oyuncu Haluk Bilginer ile birlikte Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut ve Erdem Kaynarca da dizide rol alıyor.

2021’de yayınlanması planlanan dizide, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi ele alınacak. Dizinin yapımcılığını Most Productions üstlenirken, Yönetmenliğini ise Onur Ünlü yapacak.

Proje tasarımını ise şu sıralar Son Yaz dizisinde oynayan oyuncu-yönetmen Ali Atay’ın yaptığı dizi, kadrosu ile göz doldururken merakları da arttırmakta.

İşte dizinin afişi:

Şeref Bey dizisinin kadrosu yıkılıyor! Bu kara komedi çok konuşulur! 7