Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete kafaları fena karıştırdı! Dizi ateş ediyor ama bu işte bir yanlışlık var!

Jet Sosyete kafaları fena karıştırdı! Dizi ateş ediyor ama bu işte bir yanlışlık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete, Ekim ayı itibariyle 3. sezonuna başlayacak. Dizinin 3. sezon fragmanı yayınlandı. Çukur dizisine gönderme olarak algılanan Jet Sosyete’nin yeni bölümlerinin önceki 2 sezondan daha farklı olacağının mesajı da aslında bu fragman ile verilmiş oldu.

Çok izlenen dizilere eleştirilerin de getirileceği, ekrandaki bazı dizi karakterlerinin ti’ye alınacağı da fragmandan anlaşılmakta..

Dijital platform Puhu TV’den ücretsiz olarak yayınlanacak olan Jet Sosyete’nin fragmanı ortaya çıkınca acaba espri de olsa dizide bir şiddet eğilimimi yaşanacağı konusu öne çıkmıştı.

Gülse Birsel instagram hesabından yaptığı paylaşım ile bu düşünceleri silmeye çalıştı.

Jet Sosyete kafaları fena karıştırdı! Dizi ateş ediyor ama bu işte bir yanlışlık var! 8

Gülse Birsel, “Ama şiddetsiz” notunu ekleyerek dizide şiddet unsuru olmayacağı konusunda net bilgi verdi.

60 dakikalık yeni bölümleriyle Ekim ayında başlayacak olan Jet Sosyete de Çağlar Çorumlu ve Aslı Bekiroğlu olmayacak..

Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak gibi ünlü isimlerin buluştuğu Jet Sosyete’nin yeni sezonu merak ve heyecanla bekleniyor.

Jet Sosyete kafaları fena karıştırdı! Dizi ateş ediyor ama bu işte bir yanlışlık var! 9

Bir diğer merak unsuru da dijital platformda dizinin izlenip izlenmeyeceği… Zira bu nokta diğer birçok yapım için de önemli bir konu… Şayet Jet Sosyete başarılı olur ise ekranda reyting baskısı nedeniyle barınamayan diziler için dijital platform kapıları açılmış olacak.

Zaman zaman tartışma konusu olan dizilerdeki şiddet yüklü sahnelere ve ağdalı anlara gönderme yapacak olan Jet Sosyete bakalım yenilenen espri anlayışı ile arzu ettiği karşılığı izleyiciden bulabilecek mi?