Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Jet Sosyete’de bir yanlış anlama nelere yol açacak? Sürpriz konuk kim?

Jet Sosyete’de bir yanlış anlama nelere yol açacak? Sürpriz konuk kim?

tarafından zk zk

Star TV’de yarın akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek olan Jet Sosyete’nin yeni bölümüne bir yanlış anlama damgasını vuracak! Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom ile birlikte kamera karşısına geçtiği dizi, bu haftaki bölümle de izleyenleri güldürmeye devam edecek.

Star dizisi Jet Sosyete’nin 4 Mart Pazar günü yayınlanacak 3. bölüm özeti şöyle:

Cengiz Bey, Yaşar’dan ofis çalışanlarına toplu bir tanışma konuşması yapmasını ister. Topluluk önünde konuşma fobisi olan Yaşar bunu yenmek için Cengiz Bey’in verdiği tavsiyeleri uygularken başına gelmedik kalmaz.

Talip’in, Yıldız ile Ozan’ın gazete haberini ev halkına söylemesi sonucu Yaşar, Gündüz’den evdeki genç kızları gözetim altına almasını ister.

Melike ile Gündüz’ü AVM’de birlikte gören Alara konuyu yanlış anlayıp Gündüz ile arasına mesafe koyar. Ertelenen makyaj lansmanında sahneye çıkma hayalleri kuran Gizem ise kayınvalidesi, İlayda ve Pelin’e rağmen sürpriz bir konuğun yardımıyla bir anda kendini sahnede bulur.

İşte 3. bölüm tanıtımı: