Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete’nin evlerde çekilen özel bölümünün yayın tarihi belli oldu!

Jet Sosyete’nin evlerde çekilen özel bölümünün yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi sektörüne öncülük yapmaya devam eden Gülse Birsel, geçtiğimiz sezon sonunda Jet Sosyete’nin artık televizyonda değil, dijital platformda yayınlanacağını belirtmişti. Puhu TV’de başlayan 3. sezon bölümleri çok ilgi görünce Birsel’in yeni taktiğinin tutması sektör adına önemli bir kazanım olmuştu.

BKM tarafından koranvirüs salgını nedeniyle Jet Sosyete dizisinin setinden de çekimlere ara verildi. Bu gelişmenin ardından tüm oyuncular evlerine çekilerek kendilerini karantinaya aldı. Gülse Birsel de sıklıkla mümkün olan herkesin evlerinde kalması gerektiğini söylemişti. Yeni bir projeden de bahseden oyuncu, herkesin evlerinden yaptığı çekimlerden oluşan bir özel bölümün televizyonda yayınlanacağını söylemişti.

İşte bu özel bölümün yayın tarihi 8 Nisan Çarşamba olarak belirlendi. Herkesin izlemesi için televizyon ekranında yayınlanacağını geçtiğimiz gün NTV özel yayınında açıklayan Gülse Birsel, bugün de instagram’dan paylaşım yaptı.

Birsel, “8 Nisan’da Star’da evlerimizden çektiğimiz özel bir Jet Sosyete #evdekal bölümüyle karşınızda olacağız. Umarız biraz neşe, umut, moral veririz. Bu bölüm önce TV’de, sonra puhu’da yayınlanacak” diye yazdı. İşte özel bölümden ilk görüntüler: