Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman hayranları bunu beklemiyordu, büyük sevinç yaşandı!

Kuruluş Osman hayranları bunu beklemiyordu, büyük sevinç yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuruluş Osman dizisinde sanki bugünü anlatıyorlar! atv ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisinde 16 bölüm geride kaldı. Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizide son haftalarda reytinglerde ciddi bir yükseliş var.

Koronavirüs salgını nedeniyle Kuruluş Osman dizi setinde de bir süre ara verilmişti. Ancak kontrollü olarak çekimlerin yeniden başladığına yönelik bilgiler de gelmişti. Dizinin 17.bölümünün 1 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacağı atv’nin paylaştığı fragman ile ortaya çıktı. Dizinin hayranları da yeni bölümün ekrana geleceği için hem çok mutlu olduklarını hem de şanslı olduklarını dile getiren yorumlarla sosyal medyada birçok paylaşımda bulundu.

Fragmanda Osman Bey’in o günler için söylediği sözler sanki bugünleri anlatıyor. Osman bey diyor ki, “Biz kendi yurdumuzu emin kılmak için mücadele ederken, bu cihanın hali ne olacaktır. Her şey yerle yeksan oldu. Milletler, iktisadi buhranlar, siyasi hesaplaşmalar, insanlar tedirgin, ürkek ve mahsun” diyor…

Osman Bey’in bu sözleri bugün yaşadığımız dünyanın da gerçekleri…

İşte 17. bölümün özeti gibi sözler: “Adaletin ocağı yeniden harlandı. Sancak düştüğü yerden kalkaca, cihan yeniden nizama kavuşacak. Bu millet Allah’ın izni ile şeytanın ordusunu tarumar edecek.” Videodan yeni bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.