Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’nin yılbaşı özel bölümünde fena sürprizler var

Jet Sosyete’nin yılbaşı özel bölümünde fena sürprizler var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisi dijital platforma geçtiği zaman herkesin kafasında soru işaretleri vardı. Yani başarılı olacak mıydı, izleyicisini internete taşıyabilecek miydi? Sonuç olarak bu korkuların yersiz olduğu da ortaya çıktı. Jet Sosyete ekibi halinden çok memnun.

İlk iki sezon televizyonda yer alan Jet Sosyete’nin 3. sezonunda ilk yarı geçen hafta yapıldı. Dizinin 27 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan bölümü yılbaşı özel bölüm olarak izleyicilerle buluşacak.

Gülse Birsel birçok sürpriz olduğunu ama bunları söyleyemeyeceğini belirten bir mesajı instagram hesabından paylaştı. Jet Sosyete hayranlarını daha da heyecanlandıran bu sürprizler neler, merak ediliyor.

Dizinin sezon arası da vereceğini ifade eden Gülse Birsel,tam takvim belli olmadığı için bunu da esprili sözlerle duyurdu.

İşte o paylaşım:

Mutluyuz, sevinçliyiz. 3. Sezonumuzun ilk yarısını geçen hafta tamamladık! Ama çok çok büyük sürprizleri olan bir yılbaşı özel bölümümüz var, 27 Aralık Cuma @puhutv’de olacak! ????????Sürprizleri söylemek için deliriyorum, ama sakin olmalıyım! Bu bomba bölümle bir sezon arası vereceğiz. Aradan sonra kocakarı soğukları bastırmadan sezonun ikinci yarısına başlayıp karpuz kabuğu suya düşene kadar yayında olacağız! (Tam tarihler henüz belli olmadığı için beni Saatli Maarif Takvimi yapan @puhutv, sana da selam olsun kardişim!) #jetsosyete #puhutv #yılbaşı #sürpriz #bombastic #kimgeliyor (Beni durdurun!)