Ana sayfa Sinema John Malkovich’in The New Pope filmi BluTV’de ekrana gelecek!

John Malkovich’in The New Pope filmi BluTV’de ekrana gelecek!

tarafından ker_def

BAFTA ödüllü dünyaca ünlü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun yaratıcı koltuğunda oturduğu ‘The Young Pope’, kadrosuna efsane oyuncu John Malkovich ve pek çok ismi de ekleyerek ‘The New Pope’ olarak geri dönüyor. Jude Law’un yine başrolde olduğu ve 2020 yılında yayınlanmaya başlayacak dizi, sadece BluTV’de diziseverlerle buluşacak.

‘This Must Be the Place’, ‘Youth’, ‘La Grande Belleza’ ve ‘Loro’ gibi ödüllü filmlerle tanınan dünyaca ünlü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun yaratıcı ve de yönetmen koltuğunda oturduğu ‘The Young Pope’da yepyeni bir döneme giriliyor.

Yayınlandığı dönem büyük ses getiren dizinin hikayesi yeni sezonunda ‘The New Pope’olarak devam edecek. Oscar adayı Jude Law’un yeniden tarihte ilk Amerikalı Papa olan tarihin ilk Amerikan papası Lenny Belardo (Pius XVII) olarak rolünü tekrarlayacağı dizi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da sadece BluTV’de ekranlara gelecek.

Law’a yine Oscar adayı efsanevi oyuncu John Malkovich’in eşlik edeceği ve Cécile de France, Stefano Accorsi, Marilyn Manson, Sharon Stone, Ludivine Sagnier gibi önemli isimlerin de rol aldığı ‘The New Pope’, Pius XIII’ın girdiği koma sonrasındaki olayları izleyicilerle buluştururken Malkovich de hikayede yeni Papa’ya hayat verecek.

İki dünyaca ünlü oyuncunun arasında yaşanacakların merakla bekleneceği, ilk bölümü geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Venedik Film Festivali’nde gösterilen ve dakikalarca alkışlanan ‘The New Pope’, 2020 yılında sadece BluTV’de yayınlanacak.