Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun yeni partneri olarak Kaan Taşaner doğru bir tercih oldu mu?

Sıla Türkoğlu’nun yeni partneri olarak Kaan Taşaner doğru bir tercih oldu mu?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, yeniden dizi setlerine Kızılcık Şerbeti isimli proje ile dönüş yapıyor. Kaan Taşaner bugüne kadar çok sayıda projede etkili rollerde yer aldı. 1979 yılında Antalya’da dünyaya gelen oyuncu, Fatmagül’ün Suçu Ne isimli fenomen dizide canlandırdığı Erdoğan Yaşaran karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı gerçekleştirdi.

İlk dizisinde muhteşem bir fırsat bulan, geniş izleyici kitleleri tarafından tanınan Kaan Taşaner hem rolünü iyi bir şekilde canlandırmış hem de bunun olumlu sonuçları ile kısa sürede yapımcıların da teklifler yaptığı isimler arasına katılmıştı.

Kuzey Güney isimli dizideki Şeref karakterinin yanı sıra oyuncu; Kayıp, Mehmetçik Kutül Amare, Şahin Tepeki, Diriliş Ertuğrul, Uyanış Büyük Selçuklu, Kanunsuz Topraklar, Gecenin Ucunda ve Başım Belada isimli dizilerde de rol aldı.

Birbirinden farklı roller ile yıllar içinde önemli deneyimler elde eden Kaan Taşaner, artık Kızılcık Şerbeti dizisinin bir parçası olacak.

Cuma akşamları Show TV’de yayınlanan ve çok da iyi reytingler almaya devam eden diziye başarılı oyuncunun önemli katkıları olacaktır.

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakteri üzerinden ilerleyecek olan zengin bir iş insanı karakteri ile Kaan Taşaner’in hikayede nasıl bir değişime yol açacağı merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih ile Görkem yakınlaşması ve sonuçları Doğa’nın beklemediği bir durumdu. Ancak Doğa’nın da hayatına artık yeni birisinin girme zamanı gelmişti ve senaristler bu fırsatı kaçırmadı.

Kendisini çocuğuna adayan Doğa karakterinin yeni sevgilisi olma yolunda zengin iş adamı karakteri ile Kaan Taşaner’in ne kadar doğru bir tercih olduğu da sosyal medyada sorgulanıyor.

Bazı dizi hayranları Sıla Türkoğlu ile Kaan Taşaner’in yaş olarak birbirleri ile arasındaki 20 yaş farkının görüntü olarak ekranda iyi durmayacağını düşünüyor. Senaristlerin özellikle dizilerde zengin orta yaşlı erkek ile genç kadınları sevgili olarak tanımladıklarını ve bunun sıklıkla yapıldığına yönelik eleştiriler var.

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür de bu noktada eleştiri almış gözüküyor.

57. bölüm itibari ile Sıla Türkoğlu ve Kaan Taşaner ikilisinin yeni dizi partneri olarak ekrana yansıyacağını da belirtelim. 2 hafta sonra projeye dahil olacak olan Taşaner, merakla bekleniyor.