Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisine Kaan Taşaner’in gelişi en çok da Sıla Türkoğlu hayranlarını sevindirecek!

Kızılcık Şerbeti dizisine Kaan Taşaner’in gelişi en çok da Sıla Türkoğlu hayranlarını sevindirecek!

tarafından ker_def

Kaan Taşaner, daha önce yer aldığı projelerdeki başarısı ile bilinen, Türk televizyon ve sinema tarihinin önemli erkek oyuncularından birisi… Taşaner’in yeni dönemde Kızılcık Şerbeti dizisine katılacak olması, hikayede önemli değişimler meydana getirecek. Bu değişimlerin başında da Doğa karakteri ile ilgili gelişmelerin yaşanacağı anlaşılıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu’nun yeni partneri de Kaan Taşaner oluyor… Doğukan Güngör ile partnerliği hikaye nedeniyle sona eren Sıla Türkoğlu, dizide bundan sonra Kaan Taşaner ile birlikte anılacak.

Cuma akşamı yayınlanacak olan 57. bölüm itibari ile Giray karakteri hikayeye katılacak. Kaan Taşaner’in canlandırdığı Giray karakterinin gelişi, Doğa cephesinde işlerin değişmesine neden olacak.

Kızılcık Şerbeti dizisine Kaan Taşaner'in gelişi en çok da Sıla Türkoğlu hayranlarını sevindirecek! 7

Bir süredir Doğa karakterinin hikayede önemsizleştirildiği yolunda eleştirilerde bulunan Sıla Türkoğlu hayranları için de bu yeni gelişmenin anlamı bir hayli büyük.

Genç oyuncunun artık senaryoda daha etkili bir noktaya gelmesini bekleyen hayranlar, Giray karakterinin gelişine bu nedenle seviniyor. Sosyal medyada Sıla Türkoğlu’na yönelik geniş bir etkileşim dalgası bulunuyor ve bu durum yurt dışındaki izleyicilerin de desteği ile devam ediyor.

Doğa ve Giray karakterlerinin hikayedeki etkileşimleri Kızılcık Şerbeti dizisine çok olumlu yansıyacak gibi gözüküyor.

Giray karakteri hikayede ünlü bir ilaç şirketinin patronu olarak yer alacak.