Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu, Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ’u aynı dönemde ekranda izlemek ne büyük şans!

Kaan Urgancıoğlu, Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ’u aynı dönemde ekranda izlemek ne büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinde 2010 yılından bu yana geçen 13 yıllık süreçte çok önemli gelişmeler yaşandı. Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl gibi diziler ile başlayan yurt dışına açılma süreci o kadar etkili oldu ki, Türkiye’nin tanıtımına çok büyük fayda sağlandı. İşte bu noktada ünlü oyuncuların birbiri ardına yeteneklerini sergilemesi de milyonların kalbini kazanmalarına neden oldu. Bu isimler arasında Kaan Urgancıoğlu, Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ en başta gelen erkek oyuncular olarak öne çıkıyor.

2002 yılından bu sana sektörde kendisini birbirinden çok farklı karakterlere başarıyla hayat vererek kanıtlayan Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinin Emir’i olarak uzun süre anıldı. Artık Yargı dizisinin Savcı Ilgaz’ı olarak anılan oyuncu, ekranda izleyicilere karakterin hissini geçirme konusunda muhteşem bir başarı sergiliyor.

Kaan Urgancıoğlu, Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ'u aynı dönemde ekranda izlemek ne büyük şans! 9

Yargı dizisinin bu kadar başarılı olmasında da oyuncunun payı çok büyük. Kaan Urgancıoğlu için yurt dışında milyonlarca yeni hayran kazandığı Kara Sevda dizisinden sonra en unutulmaz projenin Yargı dizisi olacağı da kesin…

Yine milyonların sevgisini kazanan ve dünyanın birçok ülkesinde isminden övgüyle bahsedilen Engin Akyürek de 2004 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde muazzam bir başarının sahibi oldu.

Kara Para Aşk dizisinin Ömer’i olarak dünyanın dört bir yayında meşhur olan Akyürek, Sefirin Kızı dizisindeki Sancak karakteriyle de yine çok geniş bir hayran kitlesinin takdirini kazanmıştı.

Kaan Urgancıoğlu, Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ'u aynı dönemde ekranda izlemek ne büyük şans! 10

Demet Özdemir ile birlikte şimdilerde Fox TV ekranında Adım Farah dizisinde yer alan Engin Akyürek, oyunculuk yeteneklerini sergilemekle kalmıyor, dizinin hiçbir anını kaçırmak istemeyen milyonlarca kişiyi de adeta peşinden sürüklüyor.

Akyürek’in Disney Plus’ın Türkiye operasyonundaki ilk iş olarak öne çıkan Kaçış dizisini de anmadan geçmemek lazım. Bu projeyle de oyuncu kendi hikayesinde başrolde yer almıştı ve çok da büyük etki yarattı.

Show TV ekranında ise Aile dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Kıvanç Tatlıtuğ’u görmek hayranlarına ayrı bir keyif veriyor. Aslan karakterinde, ‘dünyanın en tehlikeli hayvanı’ sloganı altında ünlü oyuncunun bazı sahnelerde aslan gibi kükrediğine tanıklık ediyoruz.

Kaan Urgancıoğlu, Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ'u aynı dönemde ekranda izlemek ne büyük şans! 11

Oyunculuk performansı ile ve Serenay Sarıkaya ile oluşturdukları doğal konuşma sahneleriyle Kıvanç Tatlıtuğ’un dizilerde olmasının ne kadar önemli olduğuna bir kez daha şahitlik ediyoruz.

2005 yılında Songül Öden ile birlikte Gümüş dizisinde yer aldığı günlerde başlayan popülerliği ile dünyanın dört bir yanına adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül’ü olarak da uzun yıllar hafızalardan silinmedi.

Kuzey ve Güney dizisi de oyuncunun hayranlarının unutamadığı dizilerden birisiydi. Dijital dizi Yakamoz S-245 ile Netflix’te farkını bir kez daha hissettiren oyuncunun şimdilerde yeniden televizyon dizilerine dönerek Aile projesinde Aslan karakteri ile yer alması hayranları için büyük şans.

Hem Kaan Urgancıoğlu hem Engin Akyürek hem de Kıvanç Tatlıtuğ, ekranda seyir keyfi veren, canlandırdıkları karakterlerin ruhunu izleyiciye yansıtan yetenekleri ile, bu dönem televizyon dizilerini takip edenlerin ne kadar şanslı olduğunu da ortaya koyuyor.