Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin etkisi ile Yüz Yıllık Mucize dizisi sosyal medyada patlama yaptı!

Ebru Şahin etkisi ile Yüz Yıllık Mucize dizisi sosyal medyada patlama yaptı!

tarafından ker_def

Yüz Yıllık Mucize dizisinin en büyük başarısı sosyal medyada gerçekleşti! Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin reytingler noktasında büyük sıkıntı ile yayına başladığını görmekteyiz. Dizi sadece AB grubunda ilk 10 program içinde yer alabildi. Ortalamanın altında gelen reytingler kötü olsa da, gelecek hafta yükselme ihtimali bulunuyor.

Ancak dizinin sosyal medya yansıması çok iyi oldu. Bu noktada Ebru Şahin’in dünyanın dört bir yanına yayılmış olan geniş hayran kitlesinin oluşturduğu etkileşim dalgasının payı büyük. Yüz Yıllık Mucize izleyici ile ilk kez dün akşam Star ekranlarında buluştu ve sosyal medyada da çok konuşuldu..

Ebru Şahin etkisi ile Yüz Yıllık Mucize dizisi sosyal medyada patlama yaptı! 8

Dizinin ilk bölümü sosyal medyada da yoğun bir ilgi gördü. Dizi, yayın süresi içinde 16.874 ileti ve 4.888 kullanıcı ile 16,82 Somera Reyting alarak günü birinci sırada tamamladı. Ayrıca dizi hakkında paylaşılan 21.440 ileti ile hem Türkiye hem de dünya Twitter trendlerinde birinci sıraya çıktı.

Star’ın yeni dizisi Yüz Yıllık ilk bölümüyle dün akşam izleyicinin karşısına çıktı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği; Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’i buluşturan dizi hakkında yayınlandığı süre boyunca sosyal medyada 21.440 ileti paylaşıldı.

Ebru Şahin etkisi ile Yüz Yıllık Mucize dizisi sosyal medyada patlama yaptı! 9

Twitter’da 7 saat 40 dakika Türkiye trenlerinde bir numarada kalan dizi; 55 dakika boyunca dünya trenlerinde bir numarada yer aldı. Yüz Yıllık Mucize ayrıca; 16,82 Somera reytingi ile Somera reyting ölçümlemesinde günün birincisi oldu.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

‘Yüz Yıllık Mucize’ ikinci bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı Star’da!