Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da hayranlık uyandıran Devrim Yakut ile ilgili sosyal medyaya düşen haber sevenlerini korkuttu!

Camdaki Kız’da hayranlık uyandıran Devrim Yakut ile ilgili sosyal medyaya düşen haber sevenlerini korkuttu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Devrim Yakut’un başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisi ikinci sezonuyla Kanal D ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Usta oyuncu dizide başrolü Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Tamer Levent gibi başarılı isimlerle paylaşıyor.

Tiyatro kökenli ünlü oyuncu bugüne kadar sahnede ve ekranlarda unutulmaz performanslara imza attı. Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran usta oyuncu Devrim Yakut, gösterdiği performansla seyirciler tarafından hayranlıkla izleniyor.

Devrim Yakut, son iki bölümdür senaryo gereği Van’da yaşayan hasta amcasını ziyarete gittiği için dizide yer almıyordu. Fakat Posta Gazetesi’nden Suna Akyıldız’ın öğrendiği bilgiye göre; Devrim Yakut’un senaryo gereği değil herkesi korkutan bir sağlık sorunu yaşadığı için bir süredir yeni bölümlerde dizide olmadığı ortaya çıktı.

Camdaki Kız’da hayranlık uyandıran Devrim Yakut ile ilgili sosyal medyaya düşen haber sevenlerini korkuttu! 3

Beynine pıhtı atan oyuncu, kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi gördü. Zorlu bir süreçten geçerek sağlığına kavuşan Devrim Yakut, dizinin devam eden çekimleri için sete geri döndüğü öğrenildi.

Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de sıklıkla gördüğümüz Devrim Yakut, birbirinden farklı karakterleri canlandırma konusunda ustalık sergiliyor. Kimi zaman komedi rollerinde izlediğimiz oyuncu, bazen de dramın en sert hallerinin yaşandığı yapımlarda harika işler yapıyor.