Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım dizi kararını verdi, kariyerinde istemediği bir şey var!

Kaan Yıldırım dizi kararını verdi, kariyerinde istemediği bir şey var!

tarafından ker_def

Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati programı ile izleyicilerle buluşuyor. Programın son konuğu ise Kaan Yıldırım oldu. Sipahi isimli yeni bir dizinin başrolünde yer alan oyuncunun partnerinin de Özge Gürel olduğu ortaya çıkmıştı. İki genç ve başarılı ismin, bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatıldığı dizisi de heyecanla bekleniyor.

Kaan Yıldırım, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla da dikkatleri çekmeyi başardı. Yakışıklılık konusunda kendisini çok üst noktada görmediğini ifade eden oyuncu, “Baktığın zaman salt ne adam diyeceğin bir yakışıklı değilim. Ne yakışıklılar var. Bu işin aura meselesi olduğunu düşünüyorum, özellikle ekranın” şeklinde konuştu.

Tiyatroda bir tecrübesi olmadığı için yorum yapamayacağını belirten Kaan Yıldırım, televizyon ekranında ise önemli olanın oyuncunun yakışıklılığından daha çok aurası olduğunu söyledi.

Kaan Yıldırım, şu açıklamaları yaptı: “Ekran mutlaka bir aura ister. Bazen çok daha iyi bir oyuncuyu ekrana koyarsın, başka bir oyuncu bakışıyla aurasıyla seni etkiler.”

Kaan Yıldırım, bir role kilitlenip de kendisini buna hapsetmek istemiyor. Bu nedenle de sürekli farklı karakterleri canlandırmayı tercih eden oyuncu, “Tek tip gitmek yerine, karakter oyunculuğu, farklı rollerde kendimi görmek, yeni şeyler katmak kendime, hep ona çabaladım, hep ona çabalayacağım” açıklamasını yaptı.

Kaan Yıldırım bu sözleri ile birlikte kendisine teklif edilecek rollerin daha önce oynadığı tarzda olmamasını istediğini belirtmiş oldu.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın “aşk ve tutku senin için ne ifade eder” sorusuna da yanıt veren Kaan Yıldırım, şunları anlattı: “Aşk da insanı yüksek hissettiren insana iyi gelen bir duygu. Tutku da öyle. Yaptığın iş olur, spora karşı tutkun olur, deniz karşı olur… Bir vazgeçememe hali. Aşk da iyidir tutku da iyidir.”