Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım ile Seray Kaya ikilisinin setteki enerjisi izleyicilere de geçecek!

Kaan Yıldırım ile Seray Kaya ikilisinin setteki enerjisi izleyicilere de geçecek!

tarafından ker_def

Kopuk isimli yeni dizi ile yakında izleyicilerle buluşacak olan Kaan Yıldırım, bir hayli heyecanlı. Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kaan Yıldırım’ın iyilik dağıttığı ve zenginden alıp fakirlere dağıtan modern bir Robin Hood görüntüsündeki karakterinin izleyicilerin beğenisini kazanması şaşırtıcı olmayacaktır.

Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan ve Merve Çağıran gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kopuk dizisinin çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ferhan isimli karakter rüşvetçilerin, dolandırıcıların ve hak edilmeden kazanılan servet sahiplerinden çalacak ve bunları fakir insanlara verecek. Ancak hiç beklemediği bir ölüm sonrasında hayatı alt üst olan Ferhan, ayrıca aşkın büyük sınavına tabi tutulacak. İşte bu dizide Ferhan’ın haksızlıklarla savaşamayacağını anlayarak Orhan kimliğine bürünmesinin hikayesini izleyeceksiniz.

Dizideki karakterin kendisinin çok hoşuna gittiğini ve topluma güzel bir örnek olacağını düşündüğünü anlatan Kaan Yıldırım, heyecanlı olduğunu ifade etti.

Seray Kaya ile ilk kez dizide tanıştığını ve ilk kez birlikte rol aldıklarını anlatan Kaan Yıldırım, partnerinin çok güzel bir insan olduğu vurgusunu yaptı.

Sorunsuz bir çalışma ortamı oluşturduklarını ve Seray Kaya ile iyi bir arkadaşlık kurduklarını anlatan Kaan Yıldırım, bu durumdan çok memnun olduğunun da altını çizdi.

İkilinin bu enerjisinin ve uyumunun izleyicilere ilk bölümden itibaren geçmesi şaşırtıcı olmayacaktır ve bu durumun dizinin başarısına önemli bir etkisinin olacağını da söylemek gerekiyor.

Kaan Yıldırım, setteki çalışma ortamında çok iyi anlaştığı Seray Kaya ile birlikte 2024 yılının favori dizi çiftleri arasında gösterilmeye aday gözüküyor.