Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisi Bahar dizisi ile 2024 yılına damgasını vurabilir!

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisi Bahar dizisi ile 2024 yılına damgasını vurabilir!

tarafından ker_def

Karakter yaratma konusunda ustalık sergileyen iki oyuncunun başrolünde yer aldığı Bahar isimli yeni dizi yakında Show TV’de yayınlanacak. Demet Evgar ile Buğra Gülsoy gibi uzun yılların deneyimine sahip iki oyuncunun başrolde yer almasının yanı sıra, Bahar dizisine öne çıkartan bir başka detayın da başarılı yönetmen Neslihan Yeşilyurt olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Neslihan Yeşilyurt, Yasak Elma isimli dizide çok iyi bir yönetmen performansı sergiledikten sonra Sadakatsiz ve ardından da Bambaşka Biri isimli dizileri yönetti. Yeşilyurt’un ekip ile çok iyi bir eşgüdüm sağlaması, oyuncuların karakterleri yaratma sürecinde geniş bir alan tanıması da bilinen detaylar. Yönetmeni ile olsun, başrol çifti ile olsun Bahar dizisinin 2024 yılına damga vuracak projelerden birisi olması bekleniyor.

Bahar dizisinin ismi ilk önce Bahardan Önce şeklindeydi, ancak yapılan yeni düzenleme ile Bahar ismi daha uygun bulundu. Demet Evgar’ın canlandırdığı karakterin isminin Bahar olduğunu ve Evren karakterinde de Buğra Gülsoy’un yer alacağını hatırlatalım.

Tabii ki birçok izleyicinin Yargı dizisinde Savcı Pars karakterinde çok beğendiği Mehmet Yılmaz Ak’ın da Bahar dizisinin üçüncü başrolü olduğunu atlamamak lazım.

Timur karakteri ile ekrana geri dönecek olan Mehmet Yılmaz Ak, bu sefer sert ve izleyicileri rahatsız edecek bir karakter ile geliyor. Oyuncunun hikayede çok güçlü bir konumda olacağını belirtirken, başrol ikilisinin de izleyicileri şimdiden heyecanlandırdığını söylemek mümkün.

Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Füsun Demirel gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bahar dizisi trajikomik hikayeler ile farklı bir umut hikayesi olarak öne çıkacak gibi gözüküyor.

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak.

Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar” adlı dizi çok yakında Show TV’de!