Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin 5. sezonu için ilk güzel mesaj Ahu Yağtu’dan geldi

Kardeşlerim dizisinin 5. sezonu için ilk güzel mesaj Ahu Yağtu’dan geldi

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterini canlandıran Ahu Yağtu, 2021 yılının Şubat ayından bu yana başarıyla devam eden projenin önemli isimlerinden birisi oldu. Güçlü bir dram hikayesi olan Kardeşlerim dizisinde 4. sezon devam ederken, iyi reytingler alan projenin 5. sezonunun da konuşulduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da birçok ülkeye satışı yapılan Kardeşlerim dizisinin elde ettiği büyük başarılara her hafta yeni bölümlerle birlikte yine güçlü reytingler ile yeni başarılar ekleniyor.

Ahu Yağtu da yoğun bir şekilde Kardeşlerim dizisi için emek veren dizinin oyuncu kadrosunda yerini koruyor. Ünlü oyuncu katıldığı youtube sohbet programında dizi için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini anlattı.

Dizinin toplamda 87 ülkeye satıldığının bilgisini veren Ahu Yağtu, “5. sezonu konuşuyorlar” diyerek dizinin hayranlarına gelecek sezonda da projenin ekranda olabileceğine yönelik ilk mesajı veren kişi oldu. Tabii ki Kardeşlerim dizisinin akıbeti konusunda henüz net bir durum yok ama, hikayenin hala güçlü bir izleyici desteği bulması ile birlikte 5. sezonun düşünülmesi de normal gözüküyor.

Ahu Yağtu, “Epey yoğunuz. O yoğunluk programsızlık ile birleşince felaket bir yerlere gidiyor. Alıştık artık, 4 sezondur. İnsan biraz alışıyor” dedi.

Dizinin beşinci sezonda devamı konusundaki soruyu ise ünlü oyuncu şu sözlerle yanıtladı: “Vallaha bilmiyorum, beşinci sezonu konuşuyorlar. Gittiği yere kadar herhalde. 87 ülkeye satıldı” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu bu sözleri ile Kardeşlerim dizisi hayranlarının uzun süredir beklediği 5. sezon ile ilgili ilk olumlu açıklamayı yapan isim de oldu. Tabii yapımcının ve yayıncı atv’nin son kararı bilinmese de en azından beşinci sezonda da dizinin devam etmesi yönünde bir düşünce olması bile önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Dizide canlandırdığı Suzan karakterini uzun süredir canlandıran Ahu Yağtu, karakteri eğlenceli hale getirmek için elinden geleni yaptığını anlattı.