Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım müjdeyi verdi, büyük emek verilen harika bir dizi geliyor!

Kaan Yıldırım müjdeyi verdi, büyük emek verilen harika bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının heyecanla bekledikleri ve 1 yıldır konuşulmakta olan Mevlana isimli projede önemli gelişmeler yaşanıyor. Kaan Yıldırım’ın da kadrosunda yer aldığı dizi için, geçen yıl Konya’da muhteşem bir plato oluşturuldu.

Kaan Yıldırım’ın kendisinin de kadrosunda yer aldığı Mevlana dizisini övdü… Dizinin Ocak ayında yayına girmesinin planlandığını belirten oyuncu, çekimlerden yeni döndü ve şu açıklamayı yaptı: “Çok güzel, bitirdik hatta. Geldim, döndüm. Bence çok güzel bir iş oldu. Herhalde Ocak gibi çıkacak. Biz çok heyecanlıyız. Çok keyifle çalıştık.”

Kaan Yıldırım müjdeyi verdi, büyük emek verilen harika bir dizi geliyor! 8

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatının anlatıldığı bir projenin bu kadar titizlikle hazırlanması da ortaya çok başarılı bir dizinin çıktığı imajını veriyor. Kaan Yıldırım da bu noktaya dikkat çekti ve “Önemli bir projeydi Mevlana Celaleddin-i Rumi… Biz de çok titizlikle, o isme layık bir şey çıkartmak için çalıştık” dedi.

Canlandırdığı karakter konusunda da bilgi veren oyuncu, Selçuklu’nun komutanı rolüyle dizide yer aldığını anlattı. Herkesin çok emek verdiğini ve üzerine titrediğini tekrarlayan oyuncu, “Umarım çok güzel olur” diyerek de projeden memnun olduğunu söyledi.

Kaan Yıldırım müjdeyi verdi, büyük emek verilen harika bir dizi geliyor! 9

Kaan Yıldırım en son geçen yıl final yapan Hekimoğlu dizisinde çok başarılı bir çıkış yapmıştı. Oyuncunun hayranları, şimdiden Mevlana dizisindeki rolünü çok merak ediyor. TRT Dijital için çekilen ve 2023 yılının başlarında yeni dijital platformun sürükleyici yapımı olması beklenen Mevlana, büyük bütçelerle hazırlandı.

Çekimlere de yine geçtiğimiz yıl başlanan ve Mevlana’nın hayatının anlatıldığı dizide birbirinden ünlü isimler buluştu. Bülent İnal, Ahu Türkpençe, Devrim Özkan, İlker Aksum, Ushan Çakır, Yusuf Çim, Özlem Tokarslan, Baki Davrak, Altan Gördüm, Mert Turak ve Burç Kümbetlioğlu gibi birbirinden etkili isimler bu hikayede buluştu.

Bülent İnal’ın Payitaht Abdülhamid dizisindeki 5 sezonluk macerasının ardından hemen Mevlana dizisine başlamayı kabul etmesi de projeyi kaçırmak istememesi olarak yorumlandı. Daha önce Mevlana rolünü Timuçin Esen’in canlandırması bekleniyordu ama son anda oyuncu projeden ayrılmıştı.