Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisi açtığı yaraları iyileştirerek veda ediyor!

Masumlar Apartmanı dizisi açtığı yaraları iyileştirerek veda ediyor!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı’ında zamanın merhem olduğu yaralar ve değişen duygular dizinin 17 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 70. bölümde izleyicilerin dikkatini çekecek. Gelecek hafta yayınlanacak olan 71. ve final bölümü öncesinde dizide önemli detaylar ortaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta neşeli sahneleri ile dikkat çeken dizide, Hikmet karakterinin ölümüyle hüzünlü anlar da yaşanmıştı. Hikmet karakterinde çok başarılı bir iş çıkartan Metin Coşkun da diziye veda eden isimler arasına katıldı.

Uzun süredir ekranda olan ve izleyicileri birçok sahnesi ile adeta psikolojik bunalıma bile sokan Masumlar Apartmanı dizisi, son bölümlerindeki güzel sahneleriyle bu yaraları kaparak vedaya doğru adım adım gidiyor… Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” dizisinde bu hafta yaşanacakların detayı ise şöyle:

Hikmet’in ölümü tüm kardeşleri derinden sarsar. Geç de olsa, en azından ölmeden önce babalarıyla gerçek bir bağ kurabilmiş olmaları tek tesellileridir. Gülben ve Safiye, bu süreçte babalarını bir anlamda yeniden tanırken bir yandan da doktor hanımın da desteğiyle duygularıyla yüzleşirler.

Zaman geçer, hayat yavaş yavaş normale dönerken Ceylan ve Han arasındaki dengeler de değişir. Ceylan’ın beklentisi nettir ancak Han bunu karşılayabileceğinden emin değildir

Masumlar Apartmanı dizisi açtığı yaraları iyileştirerek veda ediyor! 7

Bu sırada Ege’nin okulda elde ettiği bir başarı Neriman’ı çok heyecanlandırır ama Ege karşısına çıkan fırsatı elinin tersiyle itmeye kararlıdır.

Sonunda Naci’nin doğum günü gelir çatar. Safiye büyük bir sürpriz hazırlar. Naci, bu büyük sürpriz karşısında mutluluk içindeyken, Safiye’nin asıl hediyesini sonraya sakladığından habersizdir.

Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle her Salı saat 20.00’de TRT 1’de…