Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım sevimli köpeğiyle poz verdi, beğeni yağmuruna tutuldu…

Kaan Yıldırım sevimli köpeğiyle poz verdi, beğeni yağmuruna tutuldu…

tarafından ker_def

Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde oynayan Kaan Yıldırım, instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla dikkat çekti.

Televizyongazetesi/Detay

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ezgi Eyüboğlu ile evde iki köpek besleyen Kaan Yıldırım, sevimli dostlarından biriyle siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı.

Hayvan dostu ünlü oyuncunun bu fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Gittiği her yere köpeğini de götüren Yıldırım’ın bu sevimli dostuyla fotoğrafı da bir kaç saat içinde 35 binden fazla beğeni ve pek çok yorum aldı.

İşte Kaan Yıldırım’ın o paylaşımı:

?

Kaan Yıldırım sevimli köpeğiyle poz verdi, beğeni yağmuruna tutuldu... 7

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti.

Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda Ezgi Eyüboğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Karabulut karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile evlidir. Kaan Yıldırım 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.