Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisine veda eden Ege Kökenli’nin ayrılık nedeni açıklaması kafalarda soru işareti yarattı!

Duy Beni dizisine veda eden Ege Kökenli’nin ayrılık nedeni açıklaması kafalarda soru işareti yarattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2004 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu Ege Kökenli geçen sezon final yapan Kefaret dizisinde ‘Nil’ olarak ekrana gelmişti. Oyuncu, bir yıllık aradan sonra Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni ile ekranlara geri dönüş yaptı.

Geçtiğimiz ay, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlenen oyuncu, iş yoğunluğundan dolayı balayına da çıkamamamıştı. Duy Beni’de ‘Bahar’ karakterine hayat veren Ege Kökenli yayınlanan son bölümde kaza geçirdi.

Oyuncu ölerek diziye veda edecek. Duy Beni dizisinin iki tecrübeli oyuncusu Berk Hakman ve Ege Kökenli’nin artık projede olmayacakları ve senaryonun gençler üzerine yoğunlaşacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Ege Kökenli’nin açıklaması ise kafaları karıştırdı.

Duy Beni dizisine veda eden Ege Kökenli'nin ayrılık nedeni açıklaması kafalarda soru işareti yarattı! 7

Paylaşımında, son set günü olduğunu ifade eden Ege Kökenli, sürpriz bir projede yer alacağını ifade ederek, diziden ayrılmasının kendi tercihi olduğunu belirtti ve tüm ekip arkadaşları ile izleyiciye teşekkür etti. Kökenli’nin, “Ayrılık nedenimi kendime saklamayı doğru buluyorum” şeklindeki ifadesi ise hayranlarında merak uyandırdı.

Ege Kökenli’nin açıklamasından başka bir proje için diziye kendi isteği ile veda ettiği anlaşılıyor. Oyuncunun söylemleri, “Acaba sette bir tatsızlık mı yaşandı?” şeklindeki  soruları da akıllara getirmedi değil.

Duy Beni’de ‘Selim’ karakterini canlandıran Berk Hakman ise diziye  önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde veda edecek. İki oyuncunun vedası aynı zamanda, Makbule Kosif’in senaryosunu yazdığı dizinin hikayesinde etkili bir değişimin olacağının da sinyallerini veriyor.