Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Yıldırım’a hayranlarından Ezgi Eyüboğlu mesajı!

Kaan Yıldırım’a hayranlarından Ezgi Eyüboğlu mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranında Halka dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, şu aralar tatiline devam ediyor.

Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımı ile beğenileri toplayan ünlü oyuncu, hatırlanacağı üzere Haziran ayında eşi Ezgi Eyüboğlu ile boşanmış ve hayranları mutlu olduklarını düşündükleri çiftin bu adımıyla şoke olmuştu.

Kaan Yıldırım’ın instagram’da yaptığı paylaşımlara gelen yorumlarda hayranlarının sıklıkla Ezgi Eyüboğlu ile yeniden barışmasını istediklerine yönelik yorumlar bulunuyor.

Takipçilerinin dilekleri gerçekleşir mi bilinmez ama ikili boşanmanın ardından yaptıkları paylaşımlarda bu durumu aştıkları ve normal yaşamlarına devam ettikleri mesajını veriyor.

İşte Kaan Yıldırım’ın 50 bine yakın beğeni alan paylaşımı:

Kaan Yıldırım'a hayranlarından Ezgi Eyüboğlu mesajı! 7

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti.

Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda Ezgi Eyüboğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Karabulut karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile evlidir. Kaan Yıldırım 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.