Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım’dan ilk tatil pozu geldi!

Kaan Yıldırım’dan ilk tatil pozu geldi!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Halka dizisinde Kaan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, dizinin sezon finalinin ardından tatile çıktı.

Instagram hesabından deniz kenarında köpeğiyle poz veren Kaan Yıldırım’a hayranlarından çok sayıda beğeni yapıldı.

Hayranları tatili hak ettiğini belirten yorumlarda bulundu. Arap hayranları başta olmak üzere Kaan Yıldırım’ın yabancı takipçilerinin de kendi dillerinde yorumlar yazdığı görüldü.

İşte o paylaşım:

Time to rest ??☀️

Kaan Yıldırım'dan ilk tatil pozu geldi! 7

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti.

Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda Ezgi Eyüboğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Karabulut karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile evlidir. Kaan Yıldırım 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.