Ana sayfa Dizi Fragmanları Kül Masalı dizisi için geri sayım başladı, Gökhan Alkan ve Sevda Erginci hayranları çok heyecanlı!

Kül Masalı dizisi için geri sayım başladı, Gökhan Alkan ve Sevda Erginci hayranları çok heyecanlı!

tarafından ker_def

Kül Masalı isimli yeni dizinin her yeni fragmanı geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor. Özellikle de uzun süredir ekrana geri dönmesi beklenen Gökhan Alkan hayranları için yeni projenin önemi bir hayli fazla. En son Kalp Yarası isimli dizide Yağmur Tanrısevsin ile çok başarılı partnerlik yapan Gökhan Alkan, yine duygusallığı yüksek bir proje ile izleyici karşısına çıkacak.

Sevda Erginci için de El Kızı ve Seni Kalbime Sakladım isimli dizilerdeki şanssızlıklarından sonra Yasak Elma ekibine geri dönmesi hayranları tarafından çok iyi karşılanmıştı. Yasak Elma’nın geçen yıl Haziran ayında final yapmasının ardından bir süredir dinlenmekte olan Sevda Erginci de yeniden setlere dönüş yapıyor.

Kül Masalı dizisi için geri sayım başladı, Gökhan Alkan ve Sevda Erginci hayranları çok heyecanlı! 7

Her iki genç oyuncunun da hayranlarının heyecanla beklediği Kül Masalı isimli yeni diziden yeni fragman da geldi. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasına da az bir süre kaldı. Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kül Masalı dizisi için geri sayıma geçildi…

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT1’in yeni iddialı dizisi Kül Masalı’nın ikinci fragmanı proje hakkında önemli detaylar sunuyor.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği, sezonun iddialı projelerinden olan Kül Masalı yeni bir tanıtım daha yayınladı. Güçlü kadrosuyla çok konuşulan diziden yayınlanan yeni tanıtımda Arat Giraylı’nın (Gökhan Alkan) gizli bir odadan çıkarken görünmesi ve gizemli davranışları dikkat çekti. Eski eşi Jale’ye (Başak Gümülcinelioğlu) mi, yoksa Özge’ye (Sevda Erginci) mi gerçekten aşık olduğu ise merak konusu oldu.

Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu, hikayesini Nehir Aytamay, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel’in kaleme aldığı Kül Masalı, 15 Şubat’tan itibaren her Perşembe TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcineoğlu’nu bir araya getiren dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

İzleyicisini her bölüm şaşırtmayı hedefleyen gizemlerle dolu hikayenin konusu; Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır.

Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan “Kül Masalı” ilk bölümüyle Perşembe 20.00’de TRT 1’de!