Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçmaz bu komedi! Malumlar Apartmanı, Masumlar Apartmanı’na karşı!

Kaçmaz bu komedi! Malumlar Apartmanı, Masumlar Apartmanı’na karşı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam ekranda ilginç bir karşılaşmaya şahitlik edeceğiz! Kimi izleyiciler muhtemelen ellerinde kumanda aletleri zapping yaparak iki yapımı da kaçırmamaya çalışacak! Zira TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle yayındayken, aynı anda Show TV’de de Malumlar Apartmanı isimli bir skeç ekrana gelecek.

Bir kaç gündür Güldür Güldür Show’un tanıtımları ekranda yer alıyor. Oyuncuların Masumlar Apartmanı dizisindeki karakterlerin imajlarıyla yer aldıkları skeç, izleyicinin de şimdiden merakla beklediği bir bölüm oldu.

Doğa Rutkay’ın, Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye karakterine büründüğü skeçte, Meltem Yılmazkaya ise Merve Dizdar’ın oynadığı Gülben rolünde. Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han’ı ise Uğur Bilgin oynuyor.
Kaçmaz bu komedi! Malumlar Apartmanı, Masumlar Apartmanı'na karşı! 7

İki yapımın aynı anda karşılıklı olarak yer alacağı ekranda izleyici dram dolu diziyi izlerken, aynı anda kahkaha tufanı estirilecek aynı projenin Güldür Güldür versiyonunda.

Masumlar Apartmanı dizisi, malum yeni sezonun en çok konuşulan, en dikkat çeken projelerinden birisi. Özellikle gerçek hayattan alınan bir hikaye olması da izleyenlerin ayrıca dikkatini çekiyor. Bu projenin Güldür Güldür Show’daki şekli ise heyecanla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin ismi de Güldür Güldür Show’da Malumlar Apartmanı olarak yer alacak. Başarılı oyuncularıyla ekranın sevilen programı Güldür Güldür, yine çok koşulacak bir bölüme imza atacak…

İşte Malumlar Apartmanı skecinin bir kısmının yer aldığı ve büyük merak konusu olan o tanıtım: