Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Düvenci, uzun bir aradan sonra sürpriz dizi ile dönüyor!

Ceyda Düvenci, uzun bir aradan sonra sürpriz dizi ile dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci, 2018 yılında yayınlanan ancak ekran ömrü sadece 6 bölüm süren 8. Gün isimli dizide oynamıştı. Burcu Biricik ve Cem Davran ile kamera karşısına geçen oyuncu, o günden bu yana dizilerde yok. Daha öncesinde 2016 yılında yayınlanan ‘Babam ve Ailesi’ isimli dizide de rol almış, ancak o dizi de 13 bölüm sonra yayından kaldırılmıştı.

Düvenci, ilk evliliğinden olan kızı Melisa’dan sonra ikinci kez evlendiği oyuncu Bülent Şakrak’tan olan oğlu Okan Ali’yi de 2017 yılında dünyaya getirmişti. Ceyda Düvenci, ekranda olmadığı süre içerisinde çocuklarıyla bol bol vakit geçirirken, aynı zamanda Hanımefendi isimli oyunda rol alarak Avrupa turnesine de çıkmıştı.

Televizyon dizilerinde onu görmek isteyen hayranları bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor ama Ceyda Düvenci’nin şu sıralar yeni bir projesinin olduğu ortaya çıktı.

Şimdilerde Sefirin Kızı isimli dizide Kahraman karakterini oynayan eşi Bülent Şakrak’tan uzak kalmamak için kızı ve oğlunu da alıp bir süreliğine dizinin çekildiği Bodrum’a yerleşti oyuncu.

Ancak yeni projesi için bir süre İstanbul’a dönmesi gerekecek. Zira Ceyda Düvenci’nin, Acun Ilıcalı’nın yılbaşında yayına girecek dijital platformu Exxen için çekilecek bir dizide rol alacağı öğrenildi.

Ceyda Düvenci, uzun bir aradan sonra sürpriz dizi ile dönüyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, Düvenci’nin de Öğrenci Evi isimli dizinin kadrosuna dahil olduğunu duyurdu sosyal medya hesabından. Böylece Ceyda Düvenci, ekrana değilse de dijitale çekilecek bir dizi için iki yılın ardından kamera karşısına geçecek.

Öğrenci Evi dizisi bir gençlik dizisi. Genç oyuncuların yanı sıra onlara göre daha deneyimli ve usta isimler de dizide rol alacak. Çekimlerine kısa bir süre sonra başlanması beklenen dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta yaparken, yapımcılığını da TİMS&B üsleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu, Serra Pirinç, Murat Aygen, Arzu Gamze Kılıç ve Ceyda Düvenci.