Ana sayfa Dizi Haberleri Kader Bağları dizi ekibi zor bir görev üstlendi, başrol çiftinin uyumu beğenildi!

Kader Bağları dizi ekibi zor bir görev üstlendi, başrol çiftinin uyumu beğenildi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden birisi olarak öne çıkan Kader Bağları dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Cumartesi akşamları 4 yıldır gündemden düşmeyen Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri ile birlikte izleyici karşısına çıkan Kader Bağları, ilk bölümün düşük gelen reytingleri ile şaşkınlık yaşattı.

Cumartesi günleri dizi tutturmanın çok zor olduğu bir ortamda Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibi, çok zorlu bir görevi üstlendi. İlk bölümde gelen düşük reytingler moral bozsa da ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alınması mümkün gözüküyor.

FOX’un yeni dizisi Kader Bağları’nın ekibi, dizinin ilk bölümünü izlemek için bir araya geldi. Oyuncular, yapım ekibi ve kanal yönetiminin katıldığı gecede eğlenceli anlar yaşandı.

Kader Bağları dizi ekibi zor bir görev üstlendi, başrol çiftinin uyumu beğenildi! 7

Cumartesi akşamı ekran yolcuğuna başlayan ve izleyicilerden tam not alan Kader Bağları, gece boyunca sosyal medyanın da gündemindeydi.

Sevda ve Kerem’in ilk bölüm çekimlerinin yapıldığı Karadağ’ın Kotor şehrindeki sahnelerinin çok konuşulduğu sosyal medyada, “insan bir günde hiç tanımadığı birisine aşık olur mu?” sorusu çok tartışıldı. Ayrıca başrol ikilisinin enerjisi ve uyumunu çok beğendiklerini belirten dizi izleyicileri, iki oyuncunun da birbirlerine çok yakıştığını düşünüyor.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerindeki dizinin oyuncu kadrosunda; Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı isimler bulunuyor.

Kader Bağları dizisi Cumartesi rekabetinde ilerleyen haftalarda reytingleri ile yine gündeme gelecek gibi gözüküyor. Başrol çiftinin uyumu ve yüksek enerjisi ise sosyal medyada dizinin fazlasıyla konuşulmasını sağlamaya yetiyor.