Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Tanış’ın son yıllarda yıldızı çok parladı, onun için egonun da bir ölçüsü var

Fırat Tanış’ın son yıllarda yıldızı çok parladı, onun için egonun da bir ölçüsü var

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fırat Tanış hem sinema hem tiyatro hem de dizilerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son dönemde Netflix’te yayınlanan Kulüp ve Zeytin Ağacı dizilerindeki başarılı performansları ile çok konuşulan oyuncu, ayrıca Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisinde de rol alıyor.

Adım Farah dizisi ile geçen sezondan itibaren yeniden dizi setlerine dönüş yapan oyuncu, ayrıca hem sinema filmlerinde rol almayı sürdürüyor hem de tiyatro oyunu ile sahnede de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Hürriyet gazetesindeki röportajında son dönemde yıldızının çok parladığının hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, ego üzerine düşüncelerini ifade etti.

Fırat Tanış, bazen havalı olmanın iyi olduğunu düşünüyor. Oyuncu şunları söyledi:

“Bazen havalanmak iyidir. “İyi ki bu işin içinde olmuşum” dersin, bu fena bir şey değildir ama orada fazla durmamak, dozunu ayarlamak önemli. Egonun da, havalanmanın da, hatta tevazunun da ölçüsü mühimdir. Çünkü tevazuya kıymet verilmeyen bir yerde, alçakgönüllü olmanın çok zararı vardır.”

Zaman zaman egolarını dizginleyemediğini de itiraf eden oyuncu, kibirden arınmış bir insan olmadığını da belirtti.

Fırat Tanış, “Yaşamdaki her şey sanatın, oyunculuğun kullandığı bir malzeme. Bende kibre dair bir malzeme olmasa, herhangi bir rolde ortaya çıkaramazdım. Yani kibirden arınmış bir insanımdır, diyemem” şeklinde konuştu.