Ana sayfa Dizi Haberleri Kader Bağları dizisi kalıplarından çıkamayan ve hayatın tadına varamayanları ekrana çekecek!

Kader Bağları dizisi kalıplarından çıkamayan ve hayatın tadına varamayanları ekrana çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu, bir sezon aradan sonra yeniden televizyon ekranına dizi projesi ile dönüş yapacak. 2023 – 2024 sezonunda iddialı projelerden birisi olarak bahsedilen Kader Bağları dizisinde Serkan Çayoğlu’nun partneri ise Ayça Ayşin Turan olacak. İki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi şimdiden sosyal medyada en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Kader Bağları isimli yeni dizi projesinde Nazlı Bulum, Mehmet Aykaç, Arzu Gamze Kılınç, Zeynep Köse gibi dikkat çeken oyuncular da bulunuyor. İyi bir tatil dönemi geçiren, dijitalde yayınlanan Aaahh Belinda ve Oregon isimli projelerle de 2023 yılında ilgi gören Serkan Çayoğlu, şimdi de yeni dizi projesi için sete çıktı.

Yaz döneminde bir süre dinlenme ve tatil yapma fırsatı bulan oyuncu, iyi bir süreç geçirdiğini anlattı. Artık tatilin bittiğini dile getiren oyuncu, kendisini yeni projesine hazırladığını anlattı.

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Kader Bağları için şöyle konuştu: “Dizinin ana teması aşkın gücü. İki kişi, Kerem ile Sevda’nın sıradan bir anda tanışması, sonra başka yerlere evriliyor. Tekrar karşılaşıyorlar ve birlikte bir yolculuğa çıkıyorlar. Benim karakterim Kerem, çok köklü , zengin ve aristokrat bir ailenin oğlu. Belli sınırlar içinde kalmış, kurallar çok önemli ailede. Sevda ile birlikte farklı hisler deneyimliyor. Duygularının tadına bakıyor.”

Oyuncu bu sözleri ile kendi kalıpları içinde kalmış olan ve bundan kurtulamayan, bu nedenle de hayatın tadına tam olarak varamayan insanların kendilerini yeni rolünde bulabileceklerini de ifade etmiş oldu.

Dizi için çekimlerin başladığını hatırlatan oyuncu, gayet güzel ve keyifli bir süreç yaşadığını anlattı.