Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisi dizi setinde güçlü bir uyum yakaladı!

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisi dizi setinde güçlü bir uyum yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizi Kader Bağları için bir araya gelen Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan hayranları, ikilinin uyumunu ve enerjisini çok merak ediyor.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizinin hikayesinde Kerem kkarakterini canlandıracak olan Serkan Çayoğlu, kariyerinde bambaşka bir rolü daha canlandırma fırsatı bulmuş oldu.

Aristokrat bir ailenin oğlu olan Kerem karakteri, ailesinden kaynaklı olarak belirli sınırları geçemeyen ve kurallarla dolu bir hayata sahip. Ancak tesadüfen karşılaşacağı Sevda karakterinin hayatına girmesi ile birilkte tüm bu kurallar yıkılacak. Belirli sınırlar içinde yaşayan Kerem, farklı hisler ve deneyimler tadacak. İşte bu durum da dizinin ekran başında benzer sorunlar yaşanlar için iyi bir çekim noktası olabileceğine işaret ediyor.

Dizi ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de başrol ikilisinin setteki durumu. Serkan Çayoğlu, çekimlere başladıklarını ve partneri ile bir iki sahnede de birlikte rol aldıklarını söyledi.

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisi dizi setinde güçlü bir uyum yakaladı! 7

Ünlü oyuncu, partneri Ayça Ayşin Turan hakkında şöyle konuştu: “Sete başladık, gayet de güzel ve keyifli gidiyor. Ayça ile de çalıştık, birkaç sahnemiz oldu. Bence gayet güzel bir uyum yakaladık, çok iyi gidiyor. Ayça da çok iyi hazırlanmış, o da benim gibi titiz. O özelliğini sevdim. Bence çok güzel olacak, güzel sahneler çekiyoruz. İnşallah seyircilerimize de sevdirebiliriz.”

Dizinin hikayesinin yurt dışındaki sahneler ile başlayacağını ifade eden Serkan Çayoğlu, fazla detay da vermek istemedi.