Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal’ın yeniden dizilere dönüş projesi kalplerde büyük sızı yaratacak!

Özgü Namal’ın yeniden dizilere dönüş projesi kalplerde büyük sızı yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgü Namal, yıllar sonra yeniden dizi setlerinde yer almak için hazırlıklar yapıyor. 1978 doğumlu olan oyuncu en son 2013-2014 sezonunda Merhamet isimli proje ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Evlenmesi, sakin ve gözlerden uzak bir hayatı tercih etmesi, 2 çocuk dünyaya getirmesi ve eşini acı bir şekilde erken kaybetmesi ile birçok kez gündem olan oyuncu, 9 yıl aradan sonra yeniden setlerde yer alacak.

Özcan Deniz ile birlikte başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar isimli diziyi kabul ederek hayranlarını memnun eden Özgü Namal, çok etkileyici bir hikayenin başrolü olacak.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun da aktardığı bilgiler doğrultusunda, evlere temizliğe giden bir kadın karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, Meryem isimli karakteri canlandıracak.

Doktor Levent rolündeki Özcan Deniz ile temizlikçi rolündeki Özgü Namal’ın yollarının kesişmesi ise onları geçmişlerine götürecek.

Özgü Namal'ın yeniden dizilere dönüş projesi kalplerde büyük sızı yaratacak! 7

Levent ve Meryem, farklı dünyaların insanları ama ikisinin de geçmişinden gelen ve birbirleri ile buluşmalarını sağlayan bir sır var. Bu sır da Kızıl Goncalar dizisinin en önemli çekim gücü olacak.

Ekim ayında dizinin ekibi sete çıkacak ve bu durumda da Kasım ayında ilk bölümün yayınlanması ihtimali beliriyor.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonun en etkili projelerinden birisi olması bekleniyor.