Ana sayfa Sosyal Medya Kader Bağları dizisi Serkan Çayoğlu için yeni bir hayat enerjisi oldu!

Kader Bağları dizisi Serkan Çayoğlu için yeni bir hayat enerjisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Önceki yıl Kıbrıs Zaferi Doğru isimli proje ile etkileyici bir dram hikayesinin başrolünde yer alan oyuncu, bu sezon yeniden televizyon dizilerine dönüş yapmış oluyor.

Eylül ayında ilk bölümü yayınlanması beklenen Kader Bağları isimli yeni dizi projesi için yoğun geçen ön hazırlıkların ardından, çekimlere başladı. Serkan Çayoğlu için de yeniden yoğun bir tempo içine girmek anlaşılan iyi geldi.

Hürriyet gazetesindeki röportajında yeni dizisinin kendisine verdiği hayat enerjisinden bahseden ünlü oyuncu, “İşimden müthiş keyif alıyorum. Mesela şimdi yeni dizim için yeniden sete girdim, çok seviyorum kamerayı ve orada olmayı” diye konuştu.

Kader Bağları dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Ayça Ayşin Turan ile anlaşma sağlandı. Sevda ile Kerem karakterlerinin aşk ve mücadele dolu hikayesi büyük merakla bekleniyor. Bir üzüm bağında yolları kesişen iki genç insanın tutkulu bir sevda içine sürüklenmesi ve iki ayrı dünyanın insanları olduğu gerçeği üzerine kurulu olan Kader Bağları projesi merakla bekleniyor.

Serkan Çayoğlu, yeni dizideki mottosunu ise şu şekilde anlattı:

“Yeni işimizde mottomuz şu; aşk kaderi yenmektir. Canlandırdığım karakter çok zengin, köklü bir ailede yetişmiş ve küçük, kısıtlı bir dünyada yaşıyor. Sevda karakteriyle tabularını aşıyor ve ilk defa aşkı deneyimliyor.”

Serkan Çayoğlu için anlaşılan Kader Bağları dizisi yeni bir hayat enerjisi de getirmiş ve yoğun çalışma ortamına girmek de iyi gelmiş.