Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi sonrası Sarp Apak’ın dizilerle ilgili kararı ilgi çekici oldu!

Kaderimin Oyunu dizisi sonrası Sarp Apak’ın dizilerle ilgili kararı ilgi çekici oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Sarp Apak ile Engin Öztürk, birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. Sarp Apak’ın gözünün altındaki morluk da muhabirlerin dikkatini çekti. Apak, basketbol maçı yaparken gözüne dirsek geldiğini söyledi. Oyuncu, uzun yıllar sonra maç yaptığı için dengesiz yakalandığını ve bu nedenle de bir kaza yaşandığından bahsetti.

Kaderimin Oyunu isimli dizide Mahir karakteri ile geçen sezon Star TV ekranında yer alan oyuncu, dram performansı ile herkesi derinden etkiledi. Akın Akınözü ve Öykü Karayel’in de başrolünde yer aldığı dizide Sarp Apak rolün üstesinden gelirken, daha önce onu komedi rolleri ile hatırlayanlar da dram performansını çok beğendi.

Yaz döneminin kendisi için güzel ve sakin geçtiğini anlatan Sarp Apak, Çeşme’de zaman geçirmişti. Özellikle Kaderimin Oyunu dizisindeki etkili dram performansı sonrasında birçok hayranı Sarp Apak’ın yeni dönemde nasıl bir rolde yer alacağını çok merak ediyor.

Kaderimin Oyunu dizisi sonrası Sarp Apak'ın dizilerle ilgili kararı ilgi çekici oldu! 8

Bekleme döneminde olduğunu söyleyen Sarp Apak, “Güzel bir rol bekliyorum. Güzel bir proje, rahatlıkla, keyifle bahsedebileceğim bir iş bekliyorum. Öyle bir şey olursa yapacağım” açıklamasında bulundu.

Sarp Apak henüz aradığı projeyi bulamadı ve bu dinlenme dönemini de oğlu ile vakit geçirerek değerlendiriyor. Spor da yapmakta olduğunu anlatan oyuncu, iyi bir değerlendirme sürecinin ardından rolleri kabul etme döneminde olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Şu an bekleme ve yıllar içinde tecrübe ediyorsunuz, bazen bir şeye erken ‘evet’ diyorsunuz, başka bir şeyi kaçırıyorsunuz. O yüzden her şey zamanında olsun. Birinin aklına güzel bir rolle düşerim, o zaman ona hazır olmak istiyorum. Biraz böyle bir bekleme durumundayım. Onun dışında ufak tefek işlerle ilgili düşüncelerim de var. Kendi içimizde bir tiyatro planımız var. Şu anda ne yapacağım belli değil.”

Kaderimin Oyunu dizisi sonrası Sarp Apak'ın dizilerle ilgili kararı ilgi çekici oldu! 9

Tiyatroya seyircinin ilgisinin artmasının birçok oyuncuyu ticari açıdan ve mesleki açıdan cezbettiğini anlatan Sarp Apak, kendisinin de tiyatro konusunda bir projesinin olabileceğinden bahsetti. Oyuncu, “Oradaki o enerjiyi alınca oyuncular onu bırakamıyorlar” diyerek de tiyatronun farkını ortaya koydu.

Dizi çekimleri ile tiyatro oyununun aynı zamanda yapılmasının pek mümkün olmadığını ifade eden Sarp Apak, boş olduğu bu dönemde ancak tiyatro yapabileceğini ifade etti.