Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’da öyle bir ikili var ki ana oğul olsa birbirini bu kadar sever!..

Tozluyaka’da öyle bir ikili var ki ana oğul olsa birbirini bu kadar sever!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren çok başarılı bir reyting performansı ortaya koyan Tozluyaka dizisi, bu yaz sezonunun en iyi yapımlarından birisi olarak öne çıktı.

Dizi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Tozluyaka’da usta oyunculara genç nesil oyuncular eşlik ediyor. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören’in tecrübeli isimler olarak dikkatleri çektiği dizide  Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç ve Çağla Şimşek’in de aralarında bulunduğu genç oyuncular da performansları ile çok beğenildi.

Tozluyaka dizisinin setinden paylaşılan fotoğraflar, oyuncuların iyi bir uyum yakaladığını ve çok iyi anlaştıklarını hatta çekimlerde çok eğlendiklerini gösteriyor.

Tozluyaka'da öyle bir ikili var ki ana oğul olsa birbirini bu kadar sever!.. 8

Tozluyaka’da, ‘Derya’ ve ‘Ali’ karakterleriyle anne oğulu canlandıran usta oyuncu Dolunay Soysert ile dizinin parlayan yıldızı Kaan Miraç Sezen set dışındaki enerjileriyle de dikkat çekiyorlar.

Oyuncuların sosyal medya paylaşımları set dışında da çok iyi anlaştıklarını gösteriyor. Dolunay Soysert’in “Kedi gelip yüzümüzü gözümüzü cırmadan önce bayağı eğleniyorduk aslında kendi kendimize” notunu düştüğü instagram paylaşımı dizinin fanlarını mest etti.

Tozluyaka'da öyle bir ikili var ki ana oğul olsa birbirini bu kadar sever!.. 9

NTC Medya imzalı dram ve gençlik dizisi  Tozluyaka  yeni sezonda her pazar akşamı yayınlanan yeni bölümüyle  Fox TV’de izleyiciyle buluşuyor.