Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız’ın fotoğrafına oyuncu arkadaşından esprili yorum!..

Şükrü Özyıldız’ın fotoğrafına oyuncu arkadaşından esprili yorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız kış aylarında Alice Müzikali ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Müzikalin sona ermesinden sonra bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Oyuncunun özellikle kaslı vücudunu gözler önüne serdiği instagram paylaşımları hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Instagram’daki son paylaşımında dikkat çeken vücudunun ön planda olduğu bir fotoğrafını yayınlayan oyuncunun paylaşımı  yine kısa sürede yüzlerce yorum aldı.

Şükrü Özyıldız'ın fotoğrafına oyuncu arkadaşından esprili yorum!.. 7

Şükrü Özyıldız’ın havuz paylaşımına oyuncu arkadaşı Doğukan Polat’ın yaptığı yorum ise Özyıldız’ın takipçilerini güldürdü. Polat esprili yorumunda oyuncu arkadaşına, “Kahvaltıda köpek balığı mı yedin?” sorusunu sordu.

Demet Özdemir ile başrolü paylaştığı Aşk Taktikleri isimli Netflix filmiyle de adından söz ettiren ünlü oyuncunun düzgün fiziğini nasıl bu şekilde koruyabildiği ve kaslarını güçlendirmek adına ne yaptığı da sosyal medyada konuşulan konular arasında bulunuyor.

Verdiği bir röportajda beslenmesi konusunda özel bir şey yapmadığını anlatan Şükrü Özyıldız, “Arkadaşlar ben normal besleniyorum. Bana göre normal. Benim normalim bu, insanlara tuhaf geliyorsa yapabileceğim bir şey yok” diye konuşmuştu.