Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde alınan son kararın etkisi reytinglerde hissediliyor!

Kaderimin Oyunu dizisinde alınan son kararın etkisi reytinglerde hissediliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizinin 10 bölümü geride kaldı… Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini merakla bekleyen hayranlar, gelen son haberler ile büyük bir ferahlama yaşadı…

Kaderimin Oyunu dizisinin iyi reytinglerle başlamasına rağmen, sonradan gerileyen oranlar biraz tedirginlik yaratmıştı. Hatta sosyal medyada dizinin final yapabileceği iddiaları bile ortaya atılmıştı. Ancak Star TV çok akıllı bir hamle yaparak, yapımcı ile ikinci sezon için de anlaştığını duyurdu.

İşte bu karar sonrasında Kaderimin Oyunu dizisinin hayranları bir hayli rahatladı ve dizinin bitebileceğini düşünüp de devam etmek istemeyecek izleyici kazanıldı…

Kaderimin Oyunu dizisinin 25 Şubat Cuma günü yayınlanan bölümü totalde günü ortalamanın üzerinde bir reyting ile dokuzuncu sırada tamamladı. AB kategorisinde bir miktar ortalamanın altında gelen reytinglere rağmen sıralamada sekizincilik elde edildi.

ABC1 grubunda ise yine ortalama oranlar tutturuldu ve yedincilik geldi… Star TV’nin yayınladığı programlar arasında en iyi reytinglere ulaşan yapımlardan birisi olan Kaderimin Oyunu için şimdilik işler yolunda gidiyor.

Dizinin 10’dan fazla ülkeye satılması da Star TV’nin hikayeyi devam ettirmek istemesinin nedenlerinden birisi oldu… Özellikle Arap ülkelerinde ve Latin Amerika’da diziye gösterilen ilgi artıyor ve dizinin yayınlanacağı ülkelere yenilerinin katılması da bekleniyor.