Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde aşkın ateşi reyting getirecek mi?

Kaderimin Oyunu dizisinde aşkın ateşi reyting getirecek mi?

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizilerden birisi oldu.

Star TV’nin izlenme oranlarını yükselten Kaderimin Oyunu dizisinde yeni bölümde aşkın ateşi izleyicileri saracak. Dizinin geçen hafta düşen reytinglerini geri kazanmak için duygusal sahnelerin etkisi merak ediliyor.

7. bölümü yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: DNA testi, beklenmedik bir şekilde sonuçlanmış, Asiye ve Mahir büyük bir felaketin eşiğinden dönmüşlerdir. Fakat bu durum, Cemal’in kahrolacağı başka bir olaya sebep olur.

Cemal mutsuzluğuyla üst üste hatalar yaparken, Helin kocasının hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelenmeye başlar. Gülsüm, Mahir ve Asiye’nin tuhaf hallerini anlamlandırmaya çalışırken, bir başkası gerçeklerle yüzleşecektir.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekranlara taşıyor.