Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ters köşe geldi. Asıl hain kim soruları sorulmaya başlandı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ters köşe geldi. Asıl hain kim soruları sorulmaya başlandı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dün gece 17. bölümüyle ekranlara geldi. Bora’ya bilgi sızdıran şirket içindeki hain aranırken farklı ilişkiler ortaya çıktı.
Dün gece ekrana gelen 17. bölümde, Evlilik Hakkında Her Şey’de daha önce Azra’nın davasına baktığı, kocası Mithat kendisini aldattığı için boşanma davası açan Songül karakterinin sürpriz geri dönüşü ve Azra’dan yardım istemesi hikayenin akışına farklı bir hareketlilik getirdi.

Şirketteki haini arayan Cevher ailesinin avukat kadınları ve Yıldırım ile Erman, Azra’nın hazırladığı plan sonrası Bora’nın tuzağa düşmesini beklerler. Eğer Bora, Yıldırım’ın olduğu restorana giderse hainin İsmet, Azra’ların yanına giderse Funda olduğu anlaşılacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ters köşe geldi. Asıl hain kim soruları sorulmaya başlandı! 3

Heyecanlı bir bekleyiş vardır. Ve Bora biraz gecikse de Yıldırım’ın olduğu restorana gider ve Bora’ya bilgi sızdıran hainin İsmet olduğu ortaya çıkar. Herkes Bora anlamadan bu işi çözdükleri için mutludur. Tabii ki Yıldırım hariç. İsmet’in ortaya çıkmasının ardından Çolpan’ın “kendimizi belli etmeyelim” laftlarına rağmen Yıldırım, Bora’nın yanına gider. Yıldırım’ın farklı planları ve hesaplaşmaları vardır.

Bora ile Yıldırım’ın aralarındaki “eski dostum” diyaloğu dikkat çekicidir. Şirketi ele geçirme planları kuran tek kişi acaba Bora değil mi? Yoksa Yıldırım, Bora’yı sadece eskiden mi tanıyor ve gözdağı mı vermek istedi? Fakat Yıldırım’ın Erman ile yaptığı bir gece önceki konuşması ve tavırları da izleyicinin gözünden kaçmış değil. Sosyal medyada dikkat büyük bir kesim Yıldırım’ın farklı işler çevirdiği konusunda birleşiyor.

Bu soruların cevabını öğrenmek için haftaya salı günü yayınlanacak 18. Bölümü beklememiz gerekecek.