Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde kalpleri yeniden parçalayacak karar!

Kaderimin Oyunu dizisinde kalpleri yeniden parçalayacak karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin 9. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünü 18 Şubat Cuma akşamı izleyebilirsiniz.

NGM Medya’nın yapımcısı olduğu dizi, Star TV’nin izlenme oranlarını yukarıya çeken bir proje oldu… Cuma reytinglerinde ortalamanın üstende oranlar almayı sürdüren Kaderimin Oyunu, ilk başladığı dönemdeki kadar yüksek reytingler getirmese de yine de sadık izleyici kitlesini korumayı başardı. Dizinin hikayesi güzel ve oyunculuk performansları da oldukça iyi… Sosyal medyada da güçlü destek bulan Kaderimin Oyunu, yurt dışındaki dizi hayranları tarafından da her bölümü merakla beklenen bir yapım haline geldi.

Kaderimin Oyunu dizisinde kalpleri yeniden parçalayacak karar! 39

‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dokuzuncu bölümüyle de sadık izleyicilerini ekran başına toplayacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Cemal ve Asiye gerçeği ortaya çıktı. En çok da Nergis’i etkileyecek yeni gelişmeler yaşanacak. Nergis’in isteği ise Cemal’in kalbini paramparça edecek.

Kaderimin Oyunu dizisinde kalpleri yeniden parçalayacak karar! 40

Nedret’in yüzleştiği gerçek, geçmişte üstü örtülmüş hesaplaşmaları su yüzüne çıkarır. Cemal ve Asiye’nin aynı konakta olmaları Nedret için kabul edilebilir değildir.

Raci’nin kirli oyunları Mahir’i çok zor duruma düşürürken, babasını kaybetme korkusuyla yüzleşen Nergis, annesinden doğum günü için bir istekte bulunur.

Bu masum istek, Cemal’in iyileşmeye başlayan kalbini yeniden paramparça edecektir.

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci yazıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını anlatıyor.